GENEL - 18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:11

İhsaniye yeni görünümüne kavuştu

A
A
A
İhsaniye yeni görünümüne kavuştu

Tepebaşı Belediyesi tarafından bölge genelinde sürdürülen yol, kaldırım yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından bölge genelinde sürdürülen yol, kaldırım yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi yol, kaldırım yapım ve onarım çalışmaları kapsamda İhsaniye Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar ile sokaklar yenilenerek yurttaşların hizmetine sunuldu. Özellikle ikinci el eşya satış mağazalarının yoğun olarak bulunduğu İhsaniye Mahallesi’nde sokaklar yenilendi. Kural dışı araç parkının önlenmesi için kaldırım kenarlarına taş dubalar yerleştirilirken, çalışmalarla mahallenin üst yapı eksikleri büyük oranda tamamlandı. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını kaydettiler.


Bölge genelinde üst yapı çalışmaları aralıksız sürerken, kaynakların halk yararına kullanılması konusunda büyük hassasiyet içinde olduklarını ifade eden yetkililer, asfaltı ve kaldırımları bozulmuş bölgelerde yenileme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Tepebaşı genelinde sürdürülen çalışmalar ile yurttaşların sorunsuz bir şekilde ulaşım olanaklarından yararlanması amaçlanıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.