- 06 Ekim 2017 Cuma 12:06

Oğlunun özel olarak yaptığı el işlemesi Türk Bayrağı’nı Başkan Ataç’a hediye etti

A
A
A
Oğlunun özel olarak yaptığı el işlemesi Türk Bayrağı’nı Başkan Ataç’a hediye etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Yeşiltepe mahallesinden Yakup Özdil, oğlunun özel olarak yaptığı el işlemesi Türk Bayrağı’nı hediye etti.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hemen her fırsatta Eskişehirli vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinden Yakup Özdil ve Zafer Önal’ı makamında ağırlayan Başkan Ataç, vatandaşlarla sohbet ederek belediye hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Özdil ve Önal, Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Benim için Eskişehirliler ile her fırsatta bir araya gelmek kadar güzel bir şey yok. Bizim kapımız vatandaşımıza her zaman sonuna kadar açık olmuştur. Gerçi buradan çok mahallelerimizde görüşüyoruz. Eskişehir halkıyla hem mutlu günlerinde hem de zor günlerinde birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Bizlere gösterdikleri ilgiye layık olmaya ve her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Yakup Özdil ayrıca oğlunun özel olarak yaptığı el işlemesi Türk Bayrağı’nı Başkan Ataç’a hediye etti. Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk yazıları ile oluşturulmuş bayrak motifini çok beğenen Başkan Ataç, bu özel hediyeden dolayı da ayrıca teşekkür etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir