Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
“
antioksidan
”
araması için arama sonuçları
2021-05-31 17:20:21
'Glutatyon; sağlıklı ve uzun bir yaşam için güçlü antioksidan'
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Nihal Bayar Bal, ''Glutatyon; glutamin, glisin ve sistein aminoasitlerinin bileşiminden oluşan, güçlü bir antioksidandır. Vücudun temel yapı taşı olan hücrelere enerji üreten mitokondrilerin etkin bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Vücutta oluşan serbest oksijen radikallerinin ortadan kaldırılmasını sağlar ve vücudumuz tarafından üretilir'' dedi.
2021-04-05 09:42:03
Antioksidan deposu: Krill yağı
Uzman Diyetisyen Eda Balcı, balık yağı ile krill yağının farkını anlattı. Krill yağının, balık yağına göre 48 kat fazla antioksidan içerdiğini söyleyen Balcı, krill yağının aynı zamanda daha uzun ömürlü olduğunu söyledi.
2020-03-28 10:09:05
Bağışıklığı güçlendirmenin anahtarı: Antioksidan bakımından zengin beslenme
Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Demirci, koronavirüse karşı bağışıklık sistemini güçlendiren antioksidan içeriği yüksek besinlerin tüketilmesini tavsiye etti.
2019-12-07 13:50:00
Soğuk algınlığından koruyan ve antioksidan içeren kış çayı tarifleri
Diyetisyen Perihan Kılıç, kışın tüketilen çaylarının tüketim sıklığı ve pişirme yönteminin sağlık açısından önemine vurgu yaparak, “Bitkinin odun ve kök kısımları pişireceksek eğer kaynatmalıyız. Eğer bitkinin yaprak veya çiçek kısmını kullanacaksak demleyerek yapmalıyız” dedi. Kılıç, bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek kış çayı tarifleri verdi.
2019-12-07 10:07:16
Soğuk algınlığından koruyan ve antioksidan içeren kış çayı tarifleri
Diyetisyen Perihan Kılıç, kışın tüketilen çaylarının tüketim sıklığı ve pişirme yönteminin sağlık açısından önemine vurgu yaparak, “Bitkinin odun ve kök kısımları pişireceksek eğer kaynatmalıyız. Eğer bitkinin yaprak veya çiçek kısmını kullanacaksak demleyerek yapmalıyız” dedi. Kılıç, bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek kış çayı tarifleri verdi.
2016-11-02 11:48:45
En güçlü antioksidan bitkilerle sağlıklı kalmanın yolları
Medical Park Uşak Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ceren Döğerli Kantar, antioksidan yiyecekler ile sağlıklı kalmanın yolları hakkında bilgi verdi.
2013-11-29 15:10:14
Vücudu koruyan en güçlü 5 antioksidan gıda
Kanser ve kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı olan proantisiyanidin ve antioksidanlar yaban mersini, ahududu ve böğürtlende bol miktarda bulunuyor.
2009-07-11 11:35:00
Güçlü bir antioksidan: Çilek
Pembe renkli ve kokulu bir bitki olan çilek oldukça yararlı ve besleyici bir meyvedir.
2008-12-02 09:34:12
Antioksidanlar gençleştirmiyormuş
İngiltere'de yapılan bir araştırma, antioksidanların yaşlamanın önüne geçmede bir faydasının bulunmadığını gösterdi.
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder