YEREL HABERLER - 26 Aralık 2011 Pazartesi 14:17

TÜRK TELEKOM`UN 7`DEN 7`YE KAMPANYASI NORMAL TARİFE OLDU

A
A
A
TÜRK TELEKOM`UN 7`DEN 7`YE KAMPANYASI NORMAL TARİFE OLDU

Türk Telekom Ordu İl Telekom Müdürü Hacı Öztürk, 2010 yılında başlatılan ve 2011 yılı sonu itibariyle sona ermesi planlanan 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nın kalıcı hale geldiğini söyledi.
Hacı Öztürk yaptığı açıklamada, büyük ilgi gören ’7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nın müşterilerden gelen yoğun talep üzerine tarife özelliği haline geldiğini söyledi. Bu durumda Türk Telekom hattı olan tüm bireysel müşterilerin herhangi bir başvuru veya ek ücret olmadan akşam 7’den sabah 7’ye kadar evden, ev ve iş telefonu numaralarını ücretsiz arayabileceğini, bu imkanın hem şehir içi hem de şehirlerarası numaraları ararken geçerli olacağını kaydetti.
Öztürk, "Bundan sonra yaklaşık 13 milyon bireysel müşterimiz, ev telefonundan yapacakları şehir içi ve şehirler arası görüşmelerini akşam 7 sabah 7 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Bu kampanyamızdan ülke genelinde 2011 yılında ayda 9 milyondan fazla Türk Telekom müşterisi yararlandı. Türk Telekom olarak müşterilerimizin sesini dinledik ve onların beklentileri doğrultusunda büyük beğeni kazanan bu kampanyayı kalıcı hale getirdik. Tüm müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir