DÜNYA - 27 Aralık 2011 Salı 10:51

DENİZLİSPOR`DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

A
A
A
DENİZLİSPOR`DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da Yurdal Duman başkanlığındaki yönetim ilk toplantısın yaptı.
Hasan Kıbrıslıoğlu’nun istifasının ardından toplanan ve Yurdal Duman’ı başkanlığa seçen Yeşil siyahlı yönetim, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Asbaşkan Mehmet Ekizler ve Basın Sözcüsü Turgay Mersin’in istifa ettiği yeni yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu:
"Başkan Yurdal Duman, Başkan Yardımcısı Osman Zurlu, Mali İşler Asbaşkanı Ali Değirmenci, Profesyonel Şube Asbaşkanı Feridun Basmacı, İdari İşler Asbaşkanı Cengiz Ayyavuz, Tesisler Satınalma Yatırım Asbaşkanı Hikmet Çelikkol."
Transfer komitesine ise Feridun Basmacı, Ali Değirmenci, Zafer Gökşin, Coşkun Caner, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Ali Yaman getirildi.
Denizlispor yönetimi ilk iş olarak futbolcuların alacaklarının ödenmesi için çalışma yapacak. Bazı futbolcuların TFF’ye başvurarak paralarını istemesi, yeni yönetimin ilk gündemini oluştururken, başkan Yurdal Duman’ın teknik direktör Osman Özköylü ve futbolcularla görüşme yapacağı öğrenildi.
Öte yandan Denizlispor’da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalara başlayan Yeşil-siyahlı ekipte, ülkelerinde olan yabancı futbolcular Eric, Gohou ve Sacko ile sakatlığı süren Fatih Ceylan çalışmalara katılmadı. Sezon öncesi kampta sakatlanan genç oyuncular Ali Helvacı ve İsmail Baydil ise takımla çalışmalara başladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir