YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 21:14

VALİ YILMAZ ARSLAN, BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI PEKEL`İ ZİYARET ETTİ

A
A
A
VALİ YILMAZ ARSLAN, BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI PEKEL`İ ZİYARET ETTİ

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’i, yeni yapılan Belediye Sarayında ziyaret etti.
Vali Yılmaz Arslan, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Kaymakam Ali Mantı, İl Genel Meclis üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’i ziyaret etti. Başkan Pekel, başkan yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, Vali Arslan’ı Belediye sarayı girişinde çiçeklerle karşıladılar.
Vali ve beraberindeki heyet yeni yapılan Belediye Sarayını gezip Başkan Pekel’den bilgi aldı. Belediye Başkanı Sedat Pekel, makamında Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan’a brifing verip, belediye çalışmaları ve Bandırma hakkında bilgi verdi.
Başkan Pekel, "Sayın valimiz, Bandırma geçen yıl büyük bir sel felaketi yaşadı. Bandırma belediyesi olarak büyük zarar gördük. Valilik olarak belediyemize 200 bin TL yardım yaptınız teşekkür ederiz. Biz de arkamızda devlet var diye sevindik. Daha çok çalışıp Bandırma’nın selden zarar gören yollarını Valilik sayesinde kısa sürede onardık. Çevreyi ağaçlandırdık, parklar, çocuklara oyun alanları spor sahaları yaptık. Belediyeye ait 10 bin 800 metre arsayı, Balıkesir İl Gençlik Spor müdürlüğüne, ’spor salonu
yapılsın’ diye verdik. Bandırmada Banvitspor 1.ligde 2 takımla şampiyonluk mücadelesi yapıyor. Yeni spor salonlarına ihtiyaç var. Bandırmaspor’un yeni sosyal tesislerini hizmete açtık" dedi.
Belediye Başkanı Sedat Pekel, Vali Yılmaz Arslan’a yaptığı güzel hizmetler anısına bir plaket takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir