4
Köftelerinin diğer köftelerden ayıran en büyük farkın içerisinde bulunan baharat ve irmik olduğunu belirten Ciritoğlu, “İrmik olması farklandırıyor. Onun ayrı bir kokusu tadı var. 1 kiloya 250 kilogram irmik koyuyoruz. Soğan, irmik, tuz, karabiber, kekik, kimyon karışımı var. Biraz etin de yağlı ve taze olması gerekiyor. Buna şekil verip ve bir gece dinlendirip, ertesi gün burada kömür mangalıyla pişirip, tereyağlı ekmek yağlayıp toz biberli olarak müşteriye servis ediyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz, daha çok dışarıdan gelen insanlara çok değişik geliyor, beğenisi kazanıyoruz ve devam ettiriyoruz. Bu sene 49. yılım babadan kalan mesleğim bu. Müşterimiz memnun oluyor. Artık oğlan da benimle birlikte ve 3. Kuşak. İnşallah 4. kuşak da nasip olur ve ben de görürüm" dedi.