DÜNYA - 27 Aralık 2011 Salı 11:20

SADRİ ŞENER: "İKİNCİ YARI HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ"

A
A
A
SADRİ ŞENER: "İKİNCİ YARI HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin ilk yarısını bekledikleri yerde tamamlayamadıklarını belirterek, devre arasına en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıda yükselişe geçerek hak ettikleri konuma geleceklerini söyledi.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ilk yarı değerlendirmesinde bulundu. Geride bıraktıkları geçtiğimiz sezonda yoğun bir şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirten Şener, son derece üstün bir performans göstererek tamamen oyuncuların alın teri ile 82 puan toplayarak haklı bir gururun sahibi olduklarını ifade etti.
Rakipleri Fenerbahçe ile yaşadıkları yoğun rekabet sırasında bir dizi engelleme sahadaki haklı beklentilerinin gerçekleşmemesi sonucunu doğurduğunu vurgulayan Şener, "Yönetim kurulu olarak ligin ikinci yarısında oluşturmaya çalıştığımız kamuoyunun ve gösterdiğiniz tepkinin haklılığı, 3 Temmuz tarihinde başlayan malum süreç ardından haklılığını göstermiştir. Trabzonspor’u temsil eden bizler tarihimizin verdiği misyonun devamı olarak hiçbir zaman kural dışılığı tercih etmediğimiz gibi bu doğrultuda yapılan
eylemlerin sürekli karşısında durmayı başardık. Bundan böyle de hiçbir güç bizi aynı çizgimizden saptıramayacaktır" dedi.
"AVRUPA’DA SÜREKLİLİĞİ OLAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ"
Şener, UEFA’nın çağrısıyla Şampiyonlar Ligi’ne gittiklerini hatırlatarak, "Şampiyonlar Ligi’nde takımımız ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, gruptan çıkma şansını son dakikalarda yaşanan talihsizlikler sonucunda kaybetmiştir. Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Trabzonspor’un Avrupa mücadelesinin içerisinde uzun süreli kalmasının ekonomik ve prestij anlamda getireceği faydalardan sürekli peşinde koştuk. Şampiyonlar Ligi’nden elensek de, UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak dereceyi
elde ederek mücadeleyi gelecek yıla taşımamız azımsanacak bir başarı sayılmamalıdır. Hedefimiz rakibimiz PSV Eindhoven’i de eleyerek daha üst turlarda yer almak olacaktır" ifadelerini kullandı.
"İKİNCİ YARIDA HAK ETTİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yoğun müsabaka trafiği içerisinde ligin ilk yarısını bekledikleri yerde tamamlayamadıklarını belirterek, "Ancak devre arasına en iyi şekilde değerlendirecek olan takımımızın ikinci devreyle birlikte yükselişe geçerek hak ettiği konuma ulaşacağına olan inancımız da tamdır" diye konuştu.
Sportif anlamda yaşanan gelişmelerin yanı sıra ekonomik anlamda da kulübün geleceğine yönelik son derece önemli hamlelerin altına imza attıklarını ifade eden Şener, "Öncelikle büyük borsa operasyonu bu anlamda tarihi bir başarı olarak sayılmalıdır. Camiamızın sağduyulu tüm kesimlerinin bu icraatın ne denli önemli olduğunu görmeleri bizler açısından son derece büyük anlam ifade edilmektedir. Yönetim kurulumuz gecesini gündüzüne katarak yoğun bir çalışma içerisinde olmuş, sayısız sorunun üstesinden
gelerek kulübümüzü bu parlak günlere taşımıştır" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Valisi Davut Gül’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’da seçimi kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyarette bulundu. Vali Gül, seçim sonrasında yaptığı ziyarette İmamoğlu’na tebriklerini iletti. İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’da seçimi kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vali Gül’ü, İBB’nin Saraçhane’de bulunan Büyükşehir Belediye Binası’nda ağırladı. Ziyarette Vali Davut Gül, “İstanbul’da, Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi, çok güzel, demokratik ortamda bir seçim yaşandı. Katılımcı, şeffaf ve itirazlar da dahil olmak üzere, kendi içerisindeki o mekanizma çok sağlıklı işlemiştir. Basınımız da takip etmiştir. Gaziosmanpaşa’da oylar tekrar sayıldı. Sayılmasına rağmen aynı sonuç çıktı. Bu aslında bir anlamda da seçim sonuçlarının tekrardan sağlamasının yapılması anlamına geliyor. Ben, emeği geçen siyasi partilerimize, adaylarımıza, aday adaylarımıza, kazanan başkanlarımıza, meclis üyelerimize, bu süreci sağlıklı bir şekilde yürüten hakimlerimiz başta olmak üzere, kamu görevlilerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde İstanbul’umuza, Türkiye’mize birlikte en iyi hizmeti vermiş olacağız. Ben bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Sayın Valimizi İstanbul Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hayırlısıyla sorunsuz, problemsiz bir İstanbul seçimi yaşadık. Bu anlamda sizin nezdinizde, görev alan bütün yönetim kadrolarına, idari kadrolara, şahsım adına teşekkür etmek isterim. Tabii seçim sonuçlandı ve milletimizin takdiriyle, 5 yıl daha İstanbul’da halkımıza hizmet noktasında görevi devir aldık. Ve süreç, inşallah arzu ettiğimiz gibi, 16 milyon insanımızın lehine, İstanbul’umuzun geleceği için en güzel şekilde hizmetlerle sonuçlansın. Tabii ki sizin de katkılarınızla, bugüne kadar kurulan saygın diyaloğun bundan sonra da artarak devam etmesiyle, çok güzel bir 5 yılı daha yaşamak arzusundayız. Sizi ziyaret ettim. Siz de iade-i ziyarette bugün bulundunuz. Tekrar teşekkür diyorum. Bu 5 yıl, hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Vali Gül, ziyaretinin sonunda İBB Özel Defteri’ni imzaladı.