YEREL HABERLER - 26 Mayıs 2017 Cuma 10:31

Anaokulu öğrencilerinden 5 dilde koro gösterisi

A
A
A
Anaokulu öğrencilerinden 5 dilde koro gösterisi

GKV Özel Anaokulu 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi mezunları için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı.

GKV Özel Anaokulu 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi mezunları için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı. Minik öğrenciler İngilizce, İtalyanca, Rusça, Türkçe ve işaret dili ile 5 farklı dilde eserler seslendirdi.


Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Anaokulu öğrencileri için kep töreni düzenledi. 120 öğrencinin kep attığı törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Yönetim Kurulu üyesi Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, Ortaokul Müdürü Nadir Gürsel, İlkokul Müdürü Mustafa Şenel ile Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut ve çok sayıda davetli katıldı. GKV Özel Liseleri Dans Kulübü öğrencilerinin dans gösterileri ile başlayan tören, bayrak-flama devir teslim töreni, anaokulu öğrencilerinin İngilizce, İtalyanca, Rusça, Türkçe ve işaret dili ile 5 farklı dilde koro performansı ile devam etti.


GKV Özel Anaokulu Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını yapan Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut uzun ve yoğun bir eğitim-öğretim sürecinin başlangıcının okul öncesi eğitim olduğu, bireyin tüm yaşamını etkileyen ve telafisi olmayan önemli yıllar olduğuna dikkat çekerek “


Uzun ve yoğun bir eğitim-öğretim sürecinin başlangıcı okul öncesi eğitimdir. Bireyin tüm yaşamını etkileyen ve telafisi olmayan önemli yıllarıdır. Bu nedenle tesadüflere yer verilmeden doğru ve kaliteli bir ortamla çocuklarımızın geleceğine yön vermiş oluruz. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bu anlamda çok şanslılar. Her zaman eğitimde değişimin öncüsü olan okullarımızda, anaokulundan lise son sınıfa kadar olan süreçte öğrencilerimizin yaşama en iyi şekilde hazırlanması, çocukluk ve gençliklerinin iyi şekilde geçmesi, kendine güvenen, soran, sorgulayan, sorumluluk bilinci gelişmiş, iz bırakacak mutlu bireyler olmaları içindir tüm çabamız. Öğrencilerimizin okulda geçirdikleri eğitim sürecinde hedefleri yüksek tutulmuş ve bu hedeflere ulaşmaları için tüm ortamlar sağlanmıştır” dedi.


GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut mezun olan öğrencilere de seslenerek, “Sizler, yenilikçi, aklın ve bilimin dostu, akademik yönü güçlü, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, kardeşliği ve barışı özümsemiş bireyler olma yolunda ilk adımlarınız atarak aydınlık yarınlarımızın umudu olacaksınız. Gelecekte Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin sermayesi olacaktır. Yolunuz hep acık ve aydınlık olsun. Gaziantep kolej vakfı özel okulları ailesi adına bu gün ve bu günün öncesinde her öğrencimizin geleceğine etki ederek gelişiminde emeği geçen teşekkürlerin en büyüğünü başta okul kurucumuz merhum Cemil Alevli’ye, onun başlattığı gönül yüceliğini devam ettiren aynı heyecanla bizlere yaşatan Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanımız Nüket Ersoy, Mütevelli kurulu üyesi Celal Ersoy destekleriyle her zaman yanımızda olan Genel Müdürüm Müfit Taşlıyar’a Genel müdür yardımcım Can Hoşcan’a, özveriyle sevgiyle çalışan değerli öğretmenlerimize, tüm çalışanlarımıza ve Siz kıymetli velilerimize, yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Tören GKV’li miniklere temsili diploma teslim töreni, emeği geçen öğretmen ve idarecilere çiçek verilmesi ve 10. Yıl Marşı’nın okunması ile son buldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.