ÇEVRE - 20 Nisan 2018 Cuma 15:28

Çiçek Karnavalı, Gaziantep’e renk katıyor

A
A
A
Çiçek Karnavalı, Gaziantep’e renk katıyor

Birbirinden keyifli etkinlikler ve zengin alışveriş seçenekleriyle bölgenin yaşam alanı olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, Çiçek Karnavalı ile şehre renk katıyor.

Birbirinden keyifli etkinlikler ve zengin alışveriş seçenekleriyle bölgenin yaşam alanı olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, Çiçek Karnavalı ile şehre renk katıyor.


15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Sanko Park’a gelen ziyaretçiler, çiçeklerle donatılacak alışveriş merkezinde birbirinden renkli aktivitelere katılarak keyifli zaman geçirecek. Ziyaretçiler rengârenk fotoğraf çekim alanlarında anı ölümsüzleştirme şansı yakalıyor. Çocuklar çiçekten taç yapım ve çiçek ekme atölyelerinde 15-30 Nisan 2018 tarihleri arasında baharın tadını çıkarıyor. AVM’ye gelen kadın misafirler çektikleri fotoğraflar için çerçeve yapım atölyesinde çiçekten fotoğraf çerçevesini kendileri tasarladı.


Sanko Park Alışveriş Merkezi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştireceği yarışma ve etkinlikler ile bambaşka bir eğlenceyi deneyimleme fırsatı sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı çocuklar için çiçek inceleme atölyesinden, doğanın sesi korosuna, ekolojik film gösterimine kadar birbirinden renkli atölyeleri Sanko Park’ta halkla buluşturuyor.


Ayrıca şehirde AVM ziyaretçileri belediye organizasyonu ile çiçek ekecek ve böylece Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi şehri çiçeklendirerek yaşattığı bahar coşkusuna vatandaşı ortak edecek.


GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi


Sanko Park ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi karnaval kapsamında yaptıkları ortak organizasyon ile fakülte öğrencilerini çiçek temalı sanat çalıştaylarıyla festivali sanatla taçlandırıyor. Fakülte organizasyonuyla21-30 Nisan 2018 tarihleri arasında öğrenci ve ressamların yapacağı 2 resim çalıştayı, öğrenci kısa film yarışması, öğrenci moda tasarım çalıştayı, fotoğraf yarışması ve moda tasarım workshop ile Gaziantep’te bahar sanatla ölümsüzleştiriliyor. Öğrenci ve sanatçıların yaptığı eserler Sanko Park’ta sanatseverlerle buluşurken jüri değerlendirmesi ile dereceye giren eserler AVM tarafından ödüllendirilecek.


Alışveriş çiçek açıyor


Çiçek Karnavalı kapsamında hafta sonları alışveriş yapan Sanko Park ziyaretçileri, çiçek tohumuyla alışverişini çiçeklendirecek. 100 TL alışveriş yapan ziyaretçiler çiçek tohumu kazanarak karnaval çiçeğini evinde de ekme şansı yakalıyor. Sanko Park Çiçek Karnavalı’nı, hem etkinliklerle, hem dekorlarıyla, hem sanatla, hem şehirle buluştururken alışveriş yapan müşterilerini çiçek tohumu hediyesiyle de güldürüyor.


Sosyal medya yarışmaları ile Gaziantep baharı paylaşacak


Sanko Park sosyal medya hesapları üzerinde düzenleyeceği “En Güzel Balkon” ve “En İyi Çiçek Konsepti” yarışmalarla şehri çiçek tasarımlarıyla buluşturmayı hedefliyor. Tasarımlarını sosyal medya hesaplarında paylaşan ve dereceye girenleri ödüllendiren Sanko Park, şehirde Çiçek Karnavalını her yerde yaşatacak. Sanko Park’ı takip eden kazanacak.


"Karnaval yürüyüşünde buluşuyoruz"


Sanko Park, şehrin her tarafının çiçeklerle donatıldığı Çiçek Karnavalı kapsamında; 13 Mayıs 2018 saat 14:00’da Botanik Parktan başlayarak gerçekleşecek Çiçek Karnavalı kortej yürüyüşüne tüm Gaziantepliler davetli. Çiçek Karnavalı birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalarla, yetişkinler ve çocuklara özel etkinlik ve atölyelerde Gazianteplilere karnaval havasını yaşatacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi