GENEL - 31 Ocak 2016 Pazar 23:47

(Düzeltme) Şehit Ateşi Gaziantep'e DÜştü

A
A
A
(Düzeltme) Şehit Ateşi Gaziantep'e DÜştü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik ekiplerine yönelik roketatarlı saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Taner Cinpolat’ın Gaziantep’teki babaevine ateş düştü.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından polis ekiplerine düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Özel Hareket Polisi Taner Cinpolat’ın (27) Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 5. Sokak’taki evine acı haber ulaştı. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Bingöl’de görev yapan ve buradan Şırnak’ın Cizre ilçesine gönderilen şehit Cinpolat’ın babaevine Türk bayrağı asıldı.
4 kardeşi olan ve bekar olduğu öğrenilen Taner Cinpolat’ın ailesinin maddi durumunun kötü olduğu ve seyyar satıcı olan babası Muzaffer Cinpolat’ın 23 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Üniversite sınavlarında çok başarılı olduğu, buna rağmen polis olmak istediği öğrenilen şehidin kardeşleriyle beraber çalışarak tek katlı bir ev aldıkları öğrenildi.
Şehidin kardeşi Ferit Cinpolat, “Taner, vatanını, bayrağını çok severdi. Vatan sağolsun. Üniversite sınavlarında çok başarılıydı ama özellikle polis olmak istiyordu. En son özel hareket polisi oldu. 2,5 yıldan beridir görev yapıyordu” dedi.
Taner Cinpolat’ın küçük kardeşi Yetkin Cinpolat ise, “Bu hainlerin yanına kalmayacak” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir