GENEL - 17 Ekim 2017 Salı 15:12

GAGİAD’dan hayırlı olsun ziyaretleri

A
A
A
GAGİAD’dan hayırlı olsun ziyaretleri

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurul Başkanı Bora Tezel, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek, "hayırlı olsun" temennisinde bulunduGaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurul Başkanı Bora Tezel, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek, "hayırlı olsun" temennisinde bulundu


Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti. Tezel İl Emniyet Müdür Faruk Karaduman’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Gaziantep ülkemiz için örnek teşkil eden bir şehir. Sanayimiz, girişimcilik ruhumuz ve şehrini seven insanlar olarak ön plandaki şehirler arasındayız. Bizler genç iş adamları olarak şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için her zaman çalışmaktayız. Siz değerli yöneticilerimizin de katkıları ve özverili çalışmaları ile Gaziantep daha da ileriye gidecektir" dedi. Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise "Bir şehrin kalkınmasında sivil toplum kuruluşları, odalar ve benzeri kuruluşların şehrine bağlı olması, şehri için üretmesi ve çalışması oldukça önemli bir unsur. Gaziantep dinamik, üreten ve sürekli kendini geliştiren ve o yönü ile hep önü açık bir şehirdir. Bizler de bu şehir için çalışıp şehrimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.


Görüşme GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel’in, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a GAGİAD Ormanına dikilmiş 27 adet fidan sertifikası ve hediye takdimi ile sona erdi.


Bir ziyaret Jandarma Komutanlığına


Tezel ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kıdemli Albay Halil Uysal’ı da ziyaret etti. Tezel ziyarette, "Gaziantepli iş adamları olarak bizlerin her zaman öncelikleri vardır. Bu önceliklerimizin başında ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz için çalışmak, üretmek ve istihdam sağlamak yer almaktadır. Bir şehrin kalkınmasında huzur ve güven ortamı en önemli etkendir. Bu etken sanayi, üretim, ekonomi ve sosyal yaşama oldukça önemli katkılar sağlar. Ülkemiz için çalışan tüm güvenlik güçlerimize teşekkürü borç biliriz" dedi.


Albay Halil Uysal ise "Şehrimiz ve ülkemizin güvenlik ve asayişinin korunması bizlerin en önemli görevidir. Bu görev doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız. Ülkemizin daha çok üretmeye daha çok istihdam sağlamaya ihyacı gün geçtikçe artmaktadır. Özellikle de Gaziantep bu konuda oldukça başarılı bir şehirdir. Sanayimizin daha çok gelişmesi için katma değerli ürünler üretmeliyiz ve daha çok yatırım yapmalıyız" diye konuştu.


Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir