YEREL HABERLER - 01 Mayıs 2016 Pazar 14:13

Gahib Başkanı Salahattin Kaplan:

A
A
A
Gahib Başkanı Salahattin Kaplan:

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen bombalı araç saldırı sonrası bir açıklama yapan GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade etti.
GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan, “Gaziantep baş verir ama baş eğmez. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.
Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü ve kardeşliğine yönelik yürütülen terör saldırılarının sonuç vermeyeceğine inandıklarını ifade eden GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan vatandaşlara da sağduyu çağrısı yaparak “ Ülke olarak birlik ve beraberliğinin korunması, olaylara sağduyulu ve dikkatli yaklaşılması, olası tehlikeler anında güvenlik güçlerimizin uyarılması terörle en önemli mücadele şeklidir dedi. GAHİB Başkanı Kaplan yaptığı yazılı açıklamada “Sabah saatlerinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyordum. Gaziantep huzur ve barış kenti olma modelini koruyacaktır. Huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yürütülen terör olaylarını şiddetle lanetliyoruz. Gün birlik ve beraberliğimizi koruma günüdür. Gaziantep baş verir ama baş eğmez. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını, emniyet güçlerimize yardımcı olmasını, bu olayın faillerinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini diliyorum” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir