GENEL - 15 Ağustos 2018 Çarşamba 10:29

GASMEK’ten yaz okulu final şenliği

A
A
A
GASMEK’ten yaz okulu final şenliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) Yaz Okulu Final Şenliği düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) Yaz Okulu Final Şenliği düzenlendi. Şenlikte çeşitli kurslara katılan bin 500 öğrenciye sertifikaları verildi.


Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Meslek Edindirme ve Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren GASMEK yaz etkinlikleri kapsamında açılan yaz okulunu başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını aldı. GASMEK, yaz okulunda 28 alan 225 branşta öğrencilere eğitim vererek, yaz dönemini tamamladı.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Abdullah Aksoy’un katılımıyla Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde gerçekleştirilen GASMEK Yaz Okulu Final Şenliği’nde öğrenciler, yeteneklerini sergiledi. Şenlik boyunca, hem kabiliyetlerini geliştiren hem de yaz tatilini verimli bir şekilde geçirme fırsatı bulan öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu.


Çocuk korosu, halk oyunları ve daha birçok görsel branşlarda eğitim alan minik öğrencilerin gösterileri dikkati çekti. GASMEK orkestrası, katılımcılara keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Sosyal sirk gösterisi ise izleyenlerden geçer not aldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, bol bol alkışlandı.


Fen Lisesi’ni kazanan öğrencilerin de unutulmadığı GASMEK Yaz Okulu Final Şenliği, yaz okulu boyunca eğitimlere katılan öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu. Komisyona Türkiye Büyük Meclisinden üye seçilmesine dair karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Resmi Gazete’de yer alan TBMM Kararı ile Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende yaşanan toprak kaymasının bütün unsurlarının araştırılması ve benzer kazaların engellenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi maksadıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu’na üye seçimini gerçekleştirildi. Komisyon Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Komisyon Başkanvekili AK Parti Bolu Milletvekili Yüksek Çoşkunyürek, Komisyon Sözcüsü MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Katip ise CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül oldu. Komisyonun diğer üyeleri ise şu isimlerden teşekkül etti: CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, DEM Parti Tunceli Milletvekili Ayten Kordu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz