SPOR - 02 Şubat 2016 Salı 16:13

Gaziantepspor Ara Transferde Hızlı Çıktı

A
A
A
Gaziantepspor Ara Transferde Hızlı Çıktı

Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor, transfer dönemini oldukça hareketli geçirdi. Ara transfer döneminde yönetim 8 oyuncu alırken, 9 oyuncuyla da yollarını ayırdı.
Gaziantepspor 2015-2016 ara transfer dönemini oldukça hareketli geçiren takımlardan biri oldu. İlk yarı müsabakaları bitmeden kadrosuna Eskişehirspor’dan Hürriyet Gücer daha sonra da Antalyaspor’dan Koray Arslan’ı katan yönetim, transfer döneminin resmiyet kazandığı günden sonra Kayseri Erciyesspor’dan İlhan Parlak, Rennes takımından forvet Habib Habibou, İtalya’nın Atalanta kulübünden defans oyuncusu Prince-Desir Gouano, Fenerbahçe’den Hakan Çinemre, Bursaspor’dan Doğanay Kılıç ve transferin bitmesine saatler kala Kardemir Karabükspor’dan genç Alpay Koçaklıy’ı kadrosunu kattı.
MUHAMMET DEMİR GİTTİ
Kırmızı-siyahlı kulüpte geleceği merak edilen deneyimli forvet Muhammet Demir ise ara transferde Trabzonspor’un yolunu tuttu. Bordo-mavili yönetim Muhammet Demir için Gaziantepspor’a 2.75 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Gaziantepspor yönetimi Muhammet Demir dışında İsmail Haktan Odabaşı’nı Giresunspor’a kiralarken, Süleymen Özdamarı da Giresunspor’a bonservisiyle birlikte verdi. Kırmızı-siyahlılarda daha önce karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Mehmet Sedef ile Oğuzhan Türk ise PTT 1. Lig ekibi Adanaspor’a transfer oldu. Yönetim ara transferin son haftasında ise pazartesi günü Bosna Hersekli Vranjes, perşembe günü ileri hücum oyuncusu Demba Camara ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshetti. Genç Müslim Talşik’i ise Batman Petrolspor’a kiralayan Gaziantepspor’da bir hafta önce de Ferhad Ayaz süresiz kadro dışı bırakılmıştı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir