SPOR - 14 Haziran 2018 Perşembe 13:09

Gaziantepspor’a futbolculardan ihtarname

A
A
A
Gaziantepspor’a futbolculardan ihtarname

Bu sezon yaşadığı ekonomik kriz ile birlikte TFF 2.

Bu sezon yaşadığı ekonomik kriz ile birlikte TFF 2. Lig’e düşen Gaziantepspor’da kulüp personeline, çalışanlara ve futbolculara hiçbir şekilde ödeme yapılamazken, kırmızı-siyahlılarda birçok futbolcunun ise kulübe ihtarname çektiği açıklandı.


TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor’da şok üstüne şok yaşanıyor. Ekonomik kriz içerisinde bulunan kırmızı-siyahlı takımda birçok futbolcunun alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kulübe ihtar çektiği belirtildi. Konu ile alakalı Başkan Hasan Şahin imzasıyla kulüpten yapılan açıklamada, "Son günlerde ulusal ve yerel basında çıkan bazı haberlere ilişkin kamuoyunu aydınlatmak açısından bu açıklamayı yapma gereğinde bulunmaktayız. Bilindiği üzere göreve gelmiş olduğumuzdan bu yana Gaziantepspor Kulübünün içerisinde bulunduğu bir çok sıkıntı ile karşı karşıya gelmiş bulunmaktayız. 2017-2018 Futbol sezonunda Spor Toto 1. Ligi’nden TFF 2. Ligi’ne düşen futbol takımımızın bünyesinde bulundurduğu oyuncularımızın tamamına yakını geçmiş sezondan olan alacaklarından dolayı kulübümüze ihtar çekerek tek taraflı fesih yoluna gitmişlerdir. Nitekim göreve gelmeden önce Profesyonel futbolcumuz Oktay Aydın’ın, kulübe göndermiş olduğu ihtarname’ye cevap verilmediğinden fesih hakkı oluşmuştur. Ancak göreve başladığımız gün bu oyuncunun haksız fesih yaptığı kanaatine vararak gerekli birimlere itiraz etmiş bulunmaktayız. Bu oyuncumuzun dışında 9 Profesyonel futbolcumuz aynı dönem içerisinde kulübe ihtarname göndermişlerdir. Gaziantepspor Kulübünü yaşatmak adına bu oyuncular ile karşılıklı görüşerek sıkıntıların giderilmesi için Yönetim Kurulumuz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde somut bir adım atamamış bulunmaktayız. Konu ile ilgili olarak kamuoyunu en kısa süre içerisinde tekrardan bilgilendireceğiz" ifadelerine yer verildi.


Kırmızı-siyahlıların kısa sürede futbolculara ödeme yapamaması durumunda oyunculara sözleşme fesih hakkı doğacakken, bu durumla karşılaşmak istemeyen Gaziantepspor’un nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.