YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 16:57

Nakıboğlu Yeni Hükumete Başarılar Diledi

A
A
A
Nakıboğlu Yeni Hükumete Başarılar Diledi

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Başbakan Binali Yıldırım’ın 65. hükumetin kabinesini açıklamasının ardından yaptığı açıklamada yeni hükumeti tebrik etti.
OSBÜK Başkanı Cahit Nakıboğlu yaptığı açıklamada, 65. Hükumeti kurma görevini alan Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabinenin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Nakıboğlu, "Milletimizin daha zengin ve müreffeh olmasının yolu huzur ve istikrardan geçer. Huzur ticareti, ticaret üretimi, üretim zenginliği getirir, Sürekli gelişen Türkiye’nin, ekonomik büyümesinin devamı için sanayiye ve kalkınmaya odaklanması gerekir. 65. hükumetin, son yıllarda yakalamış olduğumuz kazanımları daha da ileriye taşıyacağına inancımız tamdır” dedi.
Nakıboğlu “Bugün itibariyle sayıları 298 olan ve 50 binden fazla üretim tesisinde 1 Milyon 700 Bin kişiden fazla istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgeleri ailesi olarak 65. Hükümetin de istikrarla hizmet edeceğine ve bugüne kadar icraatlarıyla adından söz ettiren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’la yolumuzun açık olacağına inanıyoruz. Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü ve Bakanlar Kurulu’na hayırlı olsun" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir