YEREL HABERLER - 28 Ekim 2014 Salı 16:11

Osb Başkanı Nakıboğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

A
A
A
Osb Başkanı Nakıboğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Cumhuriyet’in 91’inci yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin bağımsızlık destanı olduğunu kaydetti.
Başkan Nakıboğlu mesajında, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiğini belirterek, “Bugün kuruluşunun 91. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Milletimizin ortak iradesi ve büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bir bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Bizlere miras bırakılan Cumhuriyeti yaşatmak ve yüceltmek en büyük vazifemizdir” dedi.
Cumhuriyet, millet olma özelliğimizi güçlendiren onurlu ve şerefli bir değerdir diyen Başkan Nakıboğlu, “Cumhuriyetimiz bugün her zamankinden daha kuvvetli ve daha emin adımlarla ilerliyor. Demokrasimiz ise Cumhuriyetimizin kuruluş ruhuna ve felsefesine bağlı olarak gelişiyor ve güçlenmeye devam ediyor. Bu duygu ve düşünceler ile tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bizlere bu günleri armağan eden, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir