YEREL HABERLER - 04 Şubat 2016 Perşembe 18:01

Şehitkamilli Periler Şampiyon

A
A
A
Şehitkamilli Periler Şampiyon

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Genç Kızlar Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonunda Gaziantep Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği Liginde şampiyonluğunu ilan etti. Başarı zincirine yeni bir halka daha ekleyen yeşil-siyahlı periler, Gaziantep’i Bölge Şampiyonasında temsil edecek.
Sporcuların en büyük destekçisi olan Şehitkamil Belediyesi, başarılı sonuçlar elde etmeyi sürdürüyor. Basketbol altyapısında başarıdan başarıya koşan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. 2015- 2016 sezonunda Genç Kızlar Ligi’ne şampiyonluk parolası ile start veren yeşil-siyahlılar, hedefe ulaşmanın mutluluğu yaşıyor. Yeşil-siyahlı periler, düzenlenecek Bölge Şampiyonasında Gaziantep’i en başarılı şekilde temsil etmek için ter dökecek. Genç perilerin takım kaptanı Fatma Kargın, il şampiyonu olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve bölge şampiyonasında da başarılı bir sonuç elde etmek istediklerini belirtti. Kargın, “Takım arkadaşlarımızla birlikte sezon başından itibaren düzenli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmaların sonunda il şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rakiplerimizde en az bizim kadar parkeye güzel bir basketbol yansıttı. Ben, onları da gönülden kutluyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte katılacağımız Bölge Şampiyonasında başarılı bir performans sergilemek ve Gazi şehrimizi başarıyla temsil etmeyi istiyoruz. Umarım Bölge Şampiyonasından da şampiyonlukla ayrılır ve bizlere büyük destek veren değerli hocalarımıza ve yöneticilerimize başarılarımızı armağan ederiz” dedi. Şampiyon ekibin başarılı sporcularından Afra Onur ise Şehitkamil Belediye Spor Kulübünde minik yaş gurubundan itibaren forma giydiğini ve takım arkadaşlarıyla birlikte bu güne kadar farklı kategorilerde şampiyonluklar elde ettiklerini belirtti. Onur, spora ve özelikle basketbol branşına verdiği desteklerden dolayı takım arkadaşları adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.
"KUTLANMAYI HAK ETTİLER"
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Altyapı Antrenörü Rıfat Karataş, forma rengi fark etmeksizin yoğun ders maratonu içinde spor yaparak sağlığını koruyan ve zamanını değerli kılan tüm sporcuların kutlanmayı hak ettiğini söyledi. Karataş, elde edilen il şampiyonluğunun ardından yaptığı değerlendirmede, “Tüm kulüplerimizde görev yapan antrenörlerimiz ve sporcularımız sonuçlara ya da elde edilen derecelere bakılmaksızın özel olarak kutlanmalı. Tüm sporcularımız spor yaparak, basketbol oynayarak zamanlarını değerli kılıyor. Kulübümüz bünyesinde tüm branşlarda ve kategorilerde olduğu gibi Genç Bayanlar Basketbol Liginde de şampiyonluk hedefiyle yola çıkmıştık. Geldiğimiz noktada il şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak yolumuz uzun. Mart ayı içerisinde ilimizde yapılacak olan Bölge Şampiyonası için çalışmalarımız yoğun tempoda devam edecek. Hedefimiz bu şampiyonayı da zirvede tamamlayarak, Türkiye Basketbol Federasyonunun en prestijli organizasyonlarından biri olan Anadolu Şampiyonası’na katılabilmek. Şehitkamil Belediyemizin büyük destekleri ile sporcularımız gerek sportif gerekse de akademik anlamda başarılar elde ediyor. Bundan sonraki süreçte başarı grafiğimizi daha da yukarıya çıkarmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir