EKONOMİ - 04 Ekim 2017 Çarşamba 13:12

Türk İş Dünyasının en güçlü isimleri

A
A
A
Türk İş Dünyasının en güçlü isimleri

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş ve ekonomi dergisinin yayımladığı “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” arasında yer aldı.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş ve ekonomi dergisinin yayımladığı “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” arasında yer aldı.


Capital’in bu yıl 13’üncü kez “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” araştırmasını gerçekleştirdiğine vurgu yapılan konuya ilişkin haberde, listenin CEO ve CMO Club üyelerinin oylarıyla belirlendiği kaydedildi. “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı”nın, sağladıkları dev cirolar ve istihdam ettikleri binlerce insanla Türkiye ekonomisinde kritik bir noktada durdukları, aldıkları stratejik kararlar ve imza attıkları milyarlarca dolarlık yatırımla iş dünyasının rotasını çizdikleri belirtilen haberde, “Yurt içinde ve yurt dışındaki etkin networkleri, yüksek itibarları ve vizyonlarıyla da ayrıcalıklı bir konumda olan bu isimler, Türk iş dünyasının en güçlü isimleri olarak anılmayı hak ediyor” denildi. Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı listesinde; Ömer Koç, Murat Ülker, Güler Sabancı, Ferit Şahenk, Hüsnü Özyeğin, Ahmet Zorlu, Rahmi Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Adnan Bali gibi Türk iş dünyasından isimler de yer alıyor. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş ve ekonomi dergisi Business Life tarafından açıklanan “İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı” listesinde de yer almıştı.


Business Life dergisinde yayımlanan haberde, Türkiye’de özel sektörün ülke sorunlarının çözümüne ve toplumun gelişmesine katkıda bulunması gerektiğine inanan liderlerin bu yıl “İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı” listesinde yerini aldığı belirtilmişti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."