GENEL - 18 Mayıs 2018 Cuma 12:04

CHP Milletvekili Bektaşoğlu, 26.dönem TBMM’sini değerlendirdi

A
A
A
CHP Milletvekili Bektaşoğlu, 26.dönem TBMM’sini değerlendirdi

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, görev yaptığı dönemde Türkiye’de kaos, kargaşa, savaş, terör, seçim, referandum gibi pek çok gelişmeler yaşandığını ifade ederek “en önemlisi de devlet içine yerleştirilmiş hain teröristlerin demokrasi ve cumhuriyetimizi hedef alan darbe girişimine tanık olduk.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, görev yaptığı dönemde Türkiye’de kaos, kargaşa, savaş, terör, seçim, referandum gibi pek çok gelişmeler yaşandığını ifade ederek “en önemlisi de devlet içine yerleştirilmiş hain teröristlerin demokrasi ve cumhuriyetimizi hedef alan darbe girişimine tanık olduk. Milli iradenin tecelligahı bu yüce parlamentomuzu birlikte savunduk. Gazi unvanlı bir meclisin milletvekilleri olarak bu dönemi kapatıyoruz” dedi.


Artık TBMM’nin tatile girip seçim bölgelerine döneceklerini ifade eden Milletvekili Bektaşoğlu “ Bu dönemde gönül isterdi ki, bu meclisin tutuklu milletvekili olmasaydı. Bu meclis yasama görevini KHK’lara devretmeseydi. Demokrasiyi, hak ve özgürlükleri, cumhuriyetimizi güçlendiren halkın beklentilerine uygun kanunlar çıkarsaydı. Emeklilerin intibak, öğretmen, polislerin 3600 ek gösterge, atanamayan öğretmenler sorununu çözebilseydik” değerlendirmesini yaptı.


Giresun’la ilgili çalışmalarının da erken seçim kararıyla yarım kaldığını belirten Bektaşoğlu, şunları söyledi:


“Önerge ve konuşmalarımda dile getirdiğim, gündeme taşıdığım Giresun’un Güney Çevre Yolu, doğalgaz, 2-B, grup yolları, Eğribel’in bağlantı yolları, demiryolu, fındıkta devlet politikası, işsizlik, göç, enerji, sağlık, eğitim ve ulaşımla ilgili önemli hizmet beklentilerimiz de bu dönemde gerçekleşemedi.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir