YEREL HABERLER - 30 Aralık 2016 Cuma 17:50

Giresun Emniyeti yılbaşı için tedbirlerini arttırdı

A
A
A
Giresun Emniyeti yılbaşı için tedbirlerini arttırdı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü yeni yıla sayılı saatler kala sorunsuz bir yılbaşı gecesi için tedbirlerini arttırdı.
Yılbaşı gecesi il merkezinde gerçekleştirilecek kutlama ve eğlencelerle ilgili olarak il merkezi dahilindeki sorumluluk alanlarında tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınması yönünde gerekli hazırlık ve planlamalar Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yeni yıla daha huzurlu ve güvenli bir şekilde girmelerini temin amacıyla, özellikle vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunması beklenen Şehirlerarası Otogar, Atatürk Parkı, Debboy Mevkii, Gazi Caddesi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Cumhuriyet Parkı, Keşap Durağı, Giresun Kalesi ve Tabaklar Geçidi Mevkii civarı ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde toplamda 29 ekip 199 personel görevlendirilmiştir. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz ve amirliklerimizce de yılbaşı dolayısıyla gerekli Emniyet tedbirleri planlanmış ve uygulanmak üzere toplam 266 personel görevlendirilmesi yapılmıştır. Her zaman olduğu gibi halkın huzuru ve güven ortamını bozacak kişilerin 155 Polis İmdat hattına bildirilmesini bekliyor, halkımızın huzur ve güven ortamında yılbaşını geçirmelerini sağlamak için gece ve gündüz daima vatandaşımızın hizmetinde olan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü olarak hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyoruz.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Tuzlaspor: 1 Trendyol 1. Lig’de. 31. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan dakikalar 36. dakikada Metehan ceza sahası içinde kaleci Kurtuluş’un müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Yiğit Arslan penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Doğan Can meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 62. dakikada Hikmet’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Togui sağ ayağıyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1 Hakemler: Yiğit Arslan, Emrah Ünal, Mehmet Sıraç Akpınar Bandırmaspor: Zafer Görgen, Djitte (Jozefzoon dk. 57) Emre Batuhan Adıgüzel, Mulumba, Cebio Soukou (Badji dk. 79), Metehan Mimaroğlu, Doğan Can Davas, Rahmetullah Berişbek, Anrea Sitoe, Levent Ayçiçek (Mustafa Çeçenoğlu dk. 78), Taha Batuhan Yayıkçı Yedekler: Akın Alkan, Emirhan Aydoğan, Aygün Özışıkyıldız, Mert Çelik, Mehmet Özcan Teknik Direktör: Yusuf Şimşek Tuzlaspor: Kurtuluş Yurt, Hasanalizada, Ba, Arvydas Novikovas, (Strel Mambra dk. 73), Hikmet Çiftçi (Gameli Awuku dk. 89), Aminu Umar (Sadık Baş dk. 89), Samet Asatekin, Togui, Gökhan Akkan, Mehmet Coşkun, Sekou Tidiany (Luka Stankovski dk. 65) Yedekler: Emre Koyuncu, Selim Ay, Muhammed Akarslan, Ali Baran Kanıçok, Mehmet Zahit Çınar Goller: Doğan Can Davas (dk. 39 pen.) (Bandırmaspor), William Togui (dk. 62) (Tuzlaspor) Sarı Kartlar: Mulumba, Batuhan Yayıkçı, Doğan Can Davas (Bandırmaspor), Kurtuluş Yurt, Tidiany, Hikmet Çiftçi W. Togui, Gökhan Akkan, Bahtiyar (Tuzlaspor)