SPOR - 02 Aralık 2016 Cuma 15:39

Giresunspor’da 3 puan hasretini dindirmek için kurban kesildi

A
A
A
Giresunspor’da 3 puan hasretini dindirmek için kurban kesildi

TFF 1. Lig’in takımlarından Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Takımımızı Süper Lig’e çıkarmak için ne gerekiyor, hangi oyuncu lazım geliyorsa bunları bulmak için her şeyi yapacağız” dedi.
6 maçtır 3 puana hasret olan Giresunspor’da, İl Müftüsü Muhittin Oral’ın katılımıyla Sivasspor maçı öncesi bugün tesislerde kurban kesildi.
Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 2016-2017 sezonuna 2-3 hafta alınan beraberlik ve 2 galibiyet ile başladıklarını belirterek, “Ondan sonraki haftalarda galibiyeti getirecek skorları alamadık. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Bu skorların kimini şanssızlığa bağlıyorum. Elazığ ve Adana Demirpor maçlarının ikinci yarısı ve Bandırma maçı hariç diğer karşılaşmalarda ya hakem hataları ya da şanssızlıktan istediğimiz galibiyetleri alamadık. Artık ligin ilk yarısının son 4 haftası. Geçen sene 17 maç üzerinden değerlendiriliyordu ilk yarı bu sezon 16 maç üzerinden değerlendirilecek. Geçen sene 25 puan ile sezonu kapatmıştık şu an 14 puanımız var ve geride de 4 maçımız var. 22-23 puan ile kapattığımızda bizim için iyi olacak. Her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz Giresun ilinin 40 senelik hayalini gerçekleştirmek. Bunu gerçekleştirirken de bu lig de kalıcı olmak. Şunu iyi bilmek gerekiyor, birini yapalım derken diğerini kaybetmemeliyiz. Aynı disiplin ile devam edeceğiz. Sivasspor karşısında 3 puanı alarak taraftarımıza hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Devre arasında şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız”
Giresunspor yönetiminin görevinin oyuncuları transfer ederek teknik heyete bırakmak olduğunu anlatan Başkan Bozbağ, “Bizdeki sistem budur. Futbolcu kaderini kendi belirler. Futbolcu takımına ne kadar sahip çıkmışsa, giydiği formayı terletiyorsa, başarısı için ne kadar koşuyor ve mücadele ediyorsa bizim başımızın üzerinde yeri var. Etmeyenlerle ilgili hocanın raporu ve yönetimin görüşleri doğrultusunda kulübü temsil edemiyorsa yolumuzu ayırırız. Bu futbolun gerçeğidir. Biz herkesi seviyoruz ancak onların da futbol hayatının devam etmesi ve bizimde başarıya ulaşmamız için ne değişiklik gerekiyorsa bunu yapmaktan da geri durmayız. Transfer dönemi heyecan, beklenti ve herkes için yenilenme demek. Bunların olacağından hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

"Ne vergi ne bir başkasına geçikmiş borcumuz yok"
Camiadan bazen farklı beklentiler ve sesler yükseldiğine dikkat çeken Mustafa Bozbağ şunları söyledi:
“Özellikle skorların iyi olmadığı dönemlerde çok ciddi eleştirilere muhatap oluyoruz. Şu hiçbir zaman unutulması, Giresunspor her sene şampiyonluğa oynuyor da ben ve arkadaşlarım hiç farklı yöne sokmadık. Giresunspor’u aldığımız durumda ortada ve şu anki durumda ortada. Dolar olmuş 3,5 lira, Avro olmuş 4 lira Giresun’da insanlar yola sokağa çıkamıyor yönetim ödemelerini günü gününe yapıyor. Ne vergi ne bir başkasına gecikmiş borcumuz yok. Futbolcular maaşlarını gününde alıyor. Biz önce nasıl bir takımız, beklentilerimiz nedir bunları çok iyi kavramamız lazım. İşler kötü gittiğinde sarılmak aile olmanın erdemidir. 5 senedir bu memleketin taraftarı, basını, futbolcusu ve yönetimiyle bunu başardık. Birkaç çatlak ses çıksa da bunu yine başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu takımı süper lige çıkarmak için ne gerekiyor, hangi oyuncu lazım geliyorsa bunları bulmak için her şeyi yapacağız.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir