GENEL - 25 Ekim 2017 Çarşamba 16:54

Suriye üzerinden gelen toz fırtınası Giresun Şebinkarahisar’ı da etkisi altına aldı

A
A
A
Suriye üzerinden gelen toz fırtınası Giresun Şebinkarahisar’ı da etkisi altına aldı

Suriye’den gelerek Türkiye’nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer alan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu.

Suriye’den gelerek Türkiye’nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer alan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, görüş mesafesini de oldukça düşürdü.


Giresun’a bağlı Şebinkarahisar ilçesi de diğer güney bölgeleri gibi Çarşamba gününe adeta toz bulutu içinde uyandı. İlçeyi kaplayan toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi düşerken, toz bulutuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sait Yeğen, "Sabah kalktığımızda başımızda bir ağrı ve nefes darlığı hissettik. Dışarı çıktığımızda da bunun toz bulutundan olduğunu fark ettik. Bunun Suriye’deki çöl fırtınasının rüzgarla birlikte Şebinkarahisar’a geldiğini buradan da herhalde Karadeniz’e kadar ilerleyeceğini düşünüyorum. Baş ağrısı ve nefes darlığı dışında insan bir zararı var mı bilmiyoruz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir