ASAYİŞ - 14 Ocak 2012 Cumartesi 15:35

SOBADAN ZEHİRLENEN ÇİFT ÖLDÜ

A
A
A
SOBADAN ZEHİRLENEN ÇİFT ÖLDÜ

Konya’da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen genç çift hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi Küçükkılıç Sokak’taki Osmancık Sitesi 1. Blok giriş katta oturan Yaşar (32) ve Gülbahar Levent (30) çiftinden 2 gündür haber alamayan yakınları eve geldi. Çilingir yardımıyla balkon kapısını açarak eve giren yakınları, çifti yataklarında hareketsiz halde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Sitenin önünde toplanan çiftin yakınları sinir krizleri
geçirirken, polis ekipleri evde inceleme yaptı. Levent çiftinin 12 Ocak Perşembe gecesi yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Çiftin çocukları 11 ve 8 yaşlarındaki Ayşe Nur ile Fatma Nur’un ise babaannelerinin evinde kaldığı öğrenildi.
Yaşar Levent’in çalıştığı özel yurdun müdürü Abdullah Özşahin, site sakinlerine tepki gösterdi. Özşahin, son olarak 12 Ocak Perşembe günü işe gelen Yaşar Levent’i telefonla aramalarına rağmen ulaşamadıklarını, şüphe üzerine eve gönderdiği 2 çalışma arkadaşına ise site sakinlerinin binada bu isimde birinin oturmadığını söylediğini iddia etti. Daha sonra Yaşar Levent’in yakınlarına haber verdiğini anlatan Özşahin, üzüntüsünü dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir