ASAYİŞ - 06 Mayıs 2016 Cuma 10:06

15 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor

A
A
A
15 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 12 gün önce ders çalışmak için halasının evine gitmek üzere evden ayrılan 15 yaşındaki gençten haber alınamıyor.

Atatürk Ortaokulu öğrencisi 15 yaşındaki İsa Eslek, 12 gün önce ders çalışmak için halasının evine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Bir daha evine dönmeyen gencin ailesi, endişe içinde çocuklarından gelecek bir haberi bekliyor. Oğullarından bir türlü haber alınamadığını ifade eden baba Abdulkadir Eslek, “Oğlum ders çalışmak için evden ayrıldı, bir daha dönmedi. Hayatından endişe ediyoruz. Devlet büyüklerimden ricam oğlumun bulunabilmesi için daha fazla çaba göstermelerini istiyorum” dedi. 

Oğluna seslenen baba Eslek, gözyaşları içerisinde oğlunun eve dönmesini istedi. İsa'nın hayatından endişe ettiklerini ifade eden halası Fatma Eslek ise, “İsa’nın hayatından ciddi anlamda endişe ediyoruz. Gün geçtikçe umutlarımız daha çok azalıyor. İsa’yı gören veya ondan haber alan varsa lütfen bizlere haber versin. Bizlere ulaşamıyorlarsa polise haber versinler. Şu an perişan durumdayız" şeklinde konuştu. 

UĞUR KUŞ
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir