MAGAZİN - 01 Nisan 2018 Pazar 13:23

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

A
A
A
2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. İyice eksilen Gönüllüler takımı, bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanıp kenetlenebilecekler mi? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da elemeye çıkan isimler kimler oldu? İşte detaylar...

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ... Survivor yarışmasında gün geçtikce tansiyon yükseliyor. Gönüllüler takımında Nagihan'ın sürekli oyuna çıkmak istemesi adeta sorun haline geldi. Gönüllüler takımı Nagihan'ın bu tavrından hayli rahatsız gözüküyor. İlerleyen zamanlarda Nagihan'ın bu tavrı yüzünden takımdan kopmalar olacağı düşünülüyor. All Star takımında ise Adem ile Acun'un gerginliğinin yankıları sürüyordu. Bu akşam yeni bölümde ise yarışmanın en kritik oyunlarından biri olan Dokunulmazlık oyunu var. İki takımda dokunulmazlık oyununu kazanmayı çok istiyor. Peki bu akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 1 Nisan Survivor canlı izlemek için ne yapmalıyız? Survivor'da kim kazandı? Survivorda elemeye çıkan isimler kim oldu? Survivor'da kim elendi? İşte merak ettiğiniz her şey... 

SURVİVOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlığı Cumali kazandı. Aynı zamanda seramonide Alp Kırşan, performans birincisi açıkladı. O isim ise Anıl oldu. Anıl ve Cumalı bu hafta elenmek üzere ismi yazılamayanlardan. Aynı zamanda bu iki yarışmacı elenmek üzere birer aday söyleyecek.

SURVİVOR'DA BATUHAN YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Batuhan'In yarışmadan çekildiğini açıkladı

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

ÜMİT- BATUHAN GERGİNLİĞİ!

Survivor'da gerginlikler bitmiyor. Oyun alanında yine gergin dakikalar.yaşanıyor. Batuhan'ın 'Başlayamadı mı?' diye bağırması Ümit Karan'ın tepkisine neden oluyor.

SURVİVOR 1 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da nefes nefese geçen dokunulmazlık oyununda dokunulmazlık 10'a 6'lık skorla ALL Star'ın oldu.

31 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANMIŞTI?

31 Mart ödül oyununu en iyi kız ve en iyi erkekler oynadı. Ödülün sahibi 10-6'lık skorla All Star kazanmıştı. 

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da geçen hafta Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Eleme potasına ise Ramazan, Yağmur ve Anıl çıkmıştı. En az oyu alarak elenen isim Ramazan Kalyoncu olmuştu. Ramazan Kalyoncu duygusal bir konuşma yaparak adaya veda etti.

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

 8 Nisan 1990'da Rize'de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Daha sonrasında ekran önü için eğitimler alan Ramazan özel bir Tiyatro'da yer aldı ve kamera önü eğitimi aldı. Best Model Of Turkey yarışmasında finale çıkan Ramazan Kalyoncu, Idol of Models yarışmasında Türkiye'nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi. Sonrasında Göz6 programı ile beraber bir çok klip ve reklam filmlerinde bulundu.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Anıl Berk Baki, Türkiye'nin en köklü okullarından olan Galatasaray Lisesi mezunudur. Lise eğitiminin ardından üniversite için Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'ne kayıt yaptıran Baki, buradan da başarılı ile mezun olarak diploma almıştır. Küçüklüğünden beri ilgilendiği yelken sporunda daha da ileriye giden Anıl Berk Baki, bu alanda profesyonelleşmiş ve Milli sporculuğa kadar yükselmiştir.

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

Milli Yelkenci olan Anıl Berk aynı zamanda bir dayanıklılık sporu olan Crossfit ile de uğraşmaktadır. Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenen Anıl Berk Baki, aslen Trabzon kökenlidir. Son olarak TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2018 yarışmasında yer alan Anıl Berk Baki, Gönüllüler takımında mücadele etmekte ve şampiyonluk iddiasını sürdürmektedir.

2 Nisan Survivor'da kim elendi? (SURVİVOR 2 NİSAN) Survivor'da elenen kim| KİM ELENDİ

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

20 yaşında olan güzel yarışmacı tekvando alanında Türkiye’yi çeşitli platformlarda temsil etti. Düzenli olarak dövüş yaptığı ifade eden Yağmur Banda, milli tekvandocu olduğunu dile getirdi. Bir süredir yarışma için hazırlıklarını devam ettirdiğini söyleyen Banda, program nedeniyle dövüşlere şimdilik ara verdiğini belirtti. Yarışma ağırlıklı antrenmanlara ağırlık verdiğini söyleyen Banda, kendi çalışma düzeni içerisinde olan antrenmanların dışına çıkmak durumunda kaldığını ifade etti. Program öncesi “Genç yaşta nasıl şampiyon olunur, onu göstermek için buradayım” diyen Banda’nın performansının nasıl olacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabine toplantısının yapıldığı salonda kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocukların kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Erdoğan, programın sonunda çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi. Programa katılan çocuklara ise saat hediye edildi. “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104’üncü yıl dönümünü ve gözümüzün nuru evlatlarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her gününün bayram neşesi içinde geçmesini temenni ediyorum. Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkemizin bugünlere gelmesinde katkısı olan herkesi saygıyla anıyorum. İstiklalimiz ve istikbalimiz uğrunda gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin her birine Allah’tan rahmet niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 104’üncü açılış yıl dönümü idrak ettiklerini vurgulayarak, "Bundan tam 104 sene önce Ankara’da dualarla, tekbirlerle salavatlarla açılan Büyük Millet Meclisimiz, milletimizin ve devletimizin hürriyet mücadelesinin sembolü oldu. Bağımsızlığımıza giden yolda, ilk meclisimiz öncülük ve liderlik etti. 23 Nisan 1920’de meclisin açılmasıyla başlayan milli mücadele, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanı ile birlikte zafere ulaştı. Tarihimizdeki böylesine önemli bir günün, istikbalimizin teminatı olan siz çocuklara hediye edilmesi elbette tesadüf değildir. Bu devletimizin sadece çocuklara değil aynı zamanda kendi geleceğine verdiği önemin de bir göstergesidir. Biliyorsunuz, biz de ’Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzu sizlere emanet ettik. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak, her birinizin bu emaneti en güzel şekilde taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere her alanda güçlü, müreffeh ve itibarlı bir ülke bırakmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Siz evlatlarımızın da çalışkanlığınızla, başarılarınızla, heyecanınızla, ufkunuz ve umutlarınızla Türkiye’yi çok daha ileriye götüreceğinizden asla şüphe duymuyorum" şeklinde konuştu.