EĞİTİM - 04 Kasım 2018 Pazar 08:46

2018 KPSS sonuçları ÖĞREN | KPSS Ortaöğretim sonuçları SORGULA| KPSS SONUÇLARI ÖSYM SONUÇ SAYFASI

A
A
A
2018 KPSS sonuçları ÖĞREN | KPSS Ortaöğretim sonuçları SORGULA| KPSS SONUÇLARI ÖSYM SONUÇ SAYFASI

2018 KPSS Ortaöğretim sonuçları SORGULA| KPSS sonuçları ÖĞREN| KPSS SONUÇLARI ÖSYM SONUÇ SAYFASI KPSS ortaöğretim (lise) sonuçları tüm öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Herkes KPSS sonuçlarının açıklanması için ekranların başından bir dakika olsun ayrılmıyordu. KPSS ortaöğretim sonuçları erişime açıldı. KPSS sonuçları ÖSYM sonuç sorgulama nasıl yapılır? İşte KPSS ile ilgili her şey sizler için haberimizde...

2018 KPSS sonuçları ÖĞREN | KPSS Ortaöğretim sonuçları SORGULA| KPSS SONUÇLARI ÖSYM SONUÇ SAYFASI

2018 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 KPSS sonuçları ÖĞREN | KPSS sonuçları ÖSYM öğren | ÖSYM sonuç açıklama sistemi KPSS sonuçları...KPSS Ortaöğretim sonuçlarının açıklanması için heyecanlı bekleyiş vardı. KPSS sonuçlarının açıklanmasını birçok aday heyecanla bekliyordu Devlet memuru olabilmek için gece gündüz çalışan adayları bu sefer sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı heyecanı sarmıştı. Milyonlarda aday bu sonuçlara kilitlendi. Ve ÖSYM müjdeli haberi vererek sonuçları açıkladı.Peki, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM), tarafından uygulanan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarıjı nereden öğrenebiliriz? gibi aradıklarınıza bu haberimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz...

KPSS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI! TIKLA ÖĞREN

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANAK?

2018 KPSS sonuçlarıı sonunda açıklandı. ÖSYM sınav takvimi içerisinde yer alan bilgiye göre 7 Ekim Pazar günü yapılan KPSS ortaöğretim sonuçları, 8 Kasım 2018 tarihinde 'ÖSYM sonuç' sayfasında açıklanacaktı. Herkes bu günü bekliyordu ve ÖSYM beklenen müjdeyi verdi. 

2018 KPSS SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Bugün açıklanan KPSS sonuçları memur adayları tarafından T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

KPSS ORTAÖĞRETİM TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ÖSYM'nin yayımladığı kılavuzdaki açıklama: Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için yapılacak olan KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra B Grubu Kadrolar için ÖSYM tarafından bir Tercih Kılavuzu hazırlanacaktır. Bu Kılavuzda kamu kurum ve kuruluşlarına ait B Grubu Kadrolar, kadro sayıları ve koşulları yer alacaktır. Adaylar, Tercih Kılavuzunda yer alacak yönteme göre tercihlerini İnternet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerin hangi tarihler arasında nasıl yapılacağı ÖSYM’nin internet adresinden adaylara duyurulacaktır. Sınavdan sonra yapılan ilk yerleştirmede adaydan yerleştirme ücreti alınmaz ancak, bu sınav sonucuna bağlı daha sonra Merkezimiz tarafından yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti alınır.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir