ASAYİŞ - 29 Temmuz 2014 Salı 20:16

4 mahkum cezaevinden kaçtı

A
A
A
4 mahkum cezaevinden kaçtı

Denizli'nin Honaz ilçesinde cezaevinde yatan 4 kişi duvardan atlayarak firar etti. Jandarma ekipleri 1 kişiyi yakalarken, 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Olay sabah saatlerinde Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevinin içinden havalandırma boşluğuna giren ve çatıya çıkan A.H., H.H., O.A. ve A.G., battaniye ve kemerlerinin yardımıyla 8 metrelik duvarı birbirlerinin üzerine çıkarak tırmandı. Daha sonra dışarı atlayan 4 mahkum olay yerinden kaçtı. Hırsızlık, adam kaçırma ve darp etme gibi suçlardan cezaevinde olduğu belirlenen şahıslar için jandarma operasyon başlattı. Operasyonun ardından tutuklu A.G. Bekilli ilçesinde yakalandı. Jandarma ekipleri kaçan diğer mahkumları yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun hummel, DNA konseptli yeni mağazasını Samsun’da açtı Spor giyim markası hummel, DNA konseptli yeni mağaza açılışını Samsun’da, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik’in de katılımlarıyla gerçekleştirdi. hummel, Samsun Piazza AVM’de yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirdi. Açılışa hummel Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik de katıldı. Yapılan açıklamaya göre, DNA konseptli mağazanın en dikkat çekici özelliklerinden biri sürdürülebilirlik vurgusu yapması. Mağaza içinde kullanılan bazı duvarlar geri dönüştürülmüş ‘Cardboard’ adı verilen doğal ve geri dönüşümlü panellerle hazırlandı. Bu ürünler kirletici madde içermezken aynı zamanda toprakta çözünebilir özelliklere sahip. Mağaza konsepti, minimalizm ve İskandinav ruhunu yansıtarak marka kimliğine ve tarihine gönderme yaparken aynı zamanda geçmişi günümüzle harmanlıyor. Markanın global DNA konseptli mağazalarının estetiği ve minimalizmi ön plana alan prensipleri ile yenilikçi yaklaşımı, perakende sektöründe yeni bir soluk olmaya devam ediyor. hummel Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan, açılışla ilgili olarak, "Bugün burada yeni mağazamızı açmanın, hem de bizim için çok önemli olan Samsun şehrinde açmanın büyük gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.