ASAYİŞ - 22 Mayıs 2011 Pazar 17:25

6 aylık bebeğin olduğu evi yaktılar!

A
A
A
6 aylık bebeğin olduğu evi yaktılar!

Adana'da bir kişi, tartıştığı kardeşini darp ettikten sonra yengesi ile 6 aylık bebeğinin de bulunduğu evi ateşe verip kaçtı.

Evde bulunan 3 kişiyi komşuları ve olay yerine gelen polis son anda yanmaktan kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi 71107 Sokakta meydana geldi. Kısa süre önce evli olan ağabeyi Orhan Ünaldı'nın yanına yerleşen Mehmet Ünaldı ağabeyi ile sürekli tartışmaya başladı.

Bugünde bu tartışma kavgaya dönüşünce, Mehmet Ünaldı kardeşini darp ettikten sonra 3 katlı binanın ikinci katındaki evde yengesi Nuray Ünaldı ve 6 aylık yeğeni Mert Can Ünaldı bulunmasına rağmen evi ateşe verip kapıyı kilitleyerek kaçtı. Bu sırada kavgayı duyan ve üst katta oturan komşuları Zehra, Zühal, Güllü, Emine Evren, polisi aradı. Ancak kavgadan hemen sonra evde yangın çıktığını gören Evren ailesi hemen aşağıya inip kapıyı açmak istese de açamadı. İçerde Orhan Ünaldı, yarı baygın yatarken, evin pencerelerinden alev çıkmaya başladı. Bunun üzerine kadınlar kapıyı kırakak içeri girdi. İçerde bulunan 6 aylık bebeği, kadını alıp dışarı çıktı. Ancak Orhan Ünaldı'yı çıkaramadılar. Bu sırada olay yerine polis geldi.

Polis hemen eve girerek Orhan Ünaldı'yı da dışarı çıkardı. Bu arada komşular evlerine taktıkları hortumlarla yangını söndürmeye çalıştı. Kimi evinin balkonundan kimi pencereden su atarak yangını söndürmeye çalıştı. Yangın devem ederken evde tüpten kaynaklandığı sanıla bir patlama meydana geldi. Bir komşunun ise balkondan yangını izlerken ağladığı görüldü. Bu orada Evren ailesi evleri yandığı için gözyaşına boğularak sinir krizleri geçirdi. Anne Nuray Ünaldı ise 6 aylık bebeğini sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürdü. Bu sırada Orhan Ünaldı aldığı darp sonucunda yüzünde, elinde ve ayağında kanamalar oluşmuştu. Polis Ünaldı'ya ilk müdahaleyi yaparken Ünaldı'nın kendine gelmesi için bazı vatandaşların sigara verdiği görüldü. Daha sonra ambulans olay yerine gelerek Ünaldı'yı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Ev sahibi Güllü Evren ise gözyaşları içende evininin yandığını belirterek, "İki kardeş kaga etti benim evim yandı. Ev yandığında evin içinde bebek ve anne ile baba da vardı. Kapıyı kilitleyip alıp gitmiş" dedi.

Bu arada Mehmet Ünaldı polis tarafından yakalanarak Fatih Polis Merkezi'nde gözaltına alındı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir