MAGAZİN - 16 Mart 2018 Cuma 15:25

Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

A
A
A
Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

Tiyatrocu Ahmet Çevik ameliyat geçirdi. Peki Ahmet Çevik kimdir, kaç yaşında, neden ameliyat oldu? İşte Ahmet Çevik hakkında merak ettikleriniz haberimizde...

Ahmet Çevik ameliyat oldu. Ses sanatçısı Onur Akay, ameliyat olan tiyatrocu Ahmet Çevik'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Peki Ahmet Çevik kimdir, neden ameliyat oldu, son durumu ne? İşte Ahmet Çevik hakkında merak ettikleriniz...

AHMET ÇEVİK AMELİYAT OLDU

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, yakın arkadaşı Ahmet Çevik'in düşerek şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybettiğini ve ameliyat olduğunu duyurdu.

Ameliyat sonrası Çevik'i hastanede ziyaret eden Akay, ünlü oyuncunun fotoğraflarını twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

45 yaşındaki tiyatrocunun sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı, "Tiyatrocu dostum Ahmet Çevik, görünmez bir kaza geçirdi ve ameliyat oldu. Düşerek şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybeden ve burnunda şekil bozukluğu oluşan arkadaşımı ziyaret ettim ve merak eden sevenleri için fotoğraflarını çektim. Acil şifalar" açıklamasında bulundu.

Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

AHMET ÇEVİK KİMDİR?

Ekran severler tarafından Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu ile tanınan Ahmet Çevik çalışmalarını Tümay Özokur Ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.

Bugüne kadar Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsakta Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin! gibi bir çok projede rol almıştır.

1972 yılında dünyaya gelen Ahmet Çevik İstanbul doğumludur.

Ahmet Çevik ameliyat oldu | Ahmet Çevik Kim, Kaç Yaşında, Ne Ameliyatı Oldu?

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.