HENTBOL - 23 Haziran 2013 Pazar 14:24

Akdeniz oyunları heyecanı sürüyor

A
A
A
Akdeniz oyunları heyecanı sürüyor

Mersin’de adeta bir spor şöleni halinde geçen 17. Akdeniz Oyunları, bugün 18 branşta yapılacak müsabakalarla devam edecek. Bugün ayrıca Atıcılık, Bedensel Engelli Yüzme ve Hentbol erkeklerde de ilk müsabakalar yapılacak.

MERSİN

Boksta Tarsus Spor Salonu'nda çeyrek finaller, Mersin Cimnastik Salonu'nda devam eden artistik cimnastikte ise kadın ve erkeklerde bireysel finaller yapılacak. Ayrıca CNR Yenişehir Fuar Alanı A Holü'ndeki eskrimde kadınlarda epe, erkeklerde de flore ve kılıçta madalyalar sahibini bulacak. Futbolda 19 Yaş Altı Milli Takımı ile mücadele eden Türkiye, A Grubu'ndaki son maçına çıkacak. Grupta Fas'ın ardından ikinci sırada bulanan Türkiye, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 21.45'te Bosna Hersek ile karşılaşacak. Grubun diğer maçında Fas ile Arnavutluk Tarsus Şehir Stadı'nda aynı saatte karşı karşıya gelecek. B Grubunda ise Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 18.00'de Libya-İtalya, aynı saatte Tarsus Şehir Stadı'nda da Makedonya-Tunus karşılaşmaları oynanacak. Futbolda yapılacak grup maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri belli olacak.

Sutopu'nda ise bugün Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yarı final müsabakaları yapılacak. Türkiye saat 15.30’da Sırbistan ile karşılaşacak. Günün programı saat 17.15’de Yunanistan-İspanya ve saat 19.00’da Hırvatistan, İtalya ile mücadele edecek. Güreşte grekoromen stilde müsabakalar tamamlanacak. CNR Mersin Yenişehir Fuar Alanı C Holü'nde yarın grekoromende 60, 74 ve 96 kiloda madalyaların sahipleri belli olacak. Oyunlarda ayrıca erkek ve kadın halter, judo, kürek, okçuluk, su kayağı, tekvando, yelken, yüzme, kadınlar hentbol ve erkekler voleybol müsabakaları yapılacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir