GÜNDEM - 25 Ekim 2014 Cumartesi 13:09

Akut yeni gönüllülerini arıyor

A
A
A
Akut yeni gönüllülerini arıyor

AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir Ekibi tarafından kurulan stantta, vatandaşlar AKUT hakkında bilgilendirilirken yeni gönüllüler de kayıt ediliyor.

Ece Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi’nde (AVM) kurulan stantta görev yapan AKUT Eskişehir Ekibi gönüllüleri, vatandaşlara dernekleri hakkında bilgi broşürleri dağıtırken, AKUT hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor. Stant alanında kurulan televizyonda AKUT’a ait yayınlanan kamu spotlarının yanı sıra, alanda kurulan fotoğraf sergisinde ise AKUT’un merkezindeki arşivde yer alan çeşitli operasyon ve tatbikatlara ait fotoğraflar yer alıyor.

Akut yeni gönüllülerini arıyor

İki gün sürecek etkinlikle ilgili bilgi veren AKUT Eskişehir Ekibinde gönüllü olan Ahmet Aracı, belli aralıklarla bu tür faaliyetleri düzenlediklerini söyledi. AKUT’u tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Aracı, “Ne kadar büyük kitlelere ulaşabilirsek, bizim için kar. Broşürlerimizi dağıtıyoruz, AKUT hakkında bilgiler veriyoruz. Belirli dönemlerde operasyon ve tatbikatlarda AKUT merkezindeki fotoğraflardan oluşan bir sergi açtık. Aynı zamanda gönüllü olmak isteyen arkadaşları da burada kabul edeceğiz. Derneğimizle ilgili bilgiler verip, toplantılara çağıracağız. Yeni üyelerimizi bekliyoruz” dedi.

Akut yeni gönüllülerini arıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir