SAĞLIK - 29 Mart 2015 Pazar 12:08

Ameliyattan manipülasyon ile kurtuldu

A
A
A
Ameliyattan manipülasyon ile kurtuldu

Bursa’da 5 yıldır çektiği boyun fıtığı rahatsızlığı sebebiyle gittiği her doktorun ameliyat dediği Aysun Yalçın, manipülasyon tedavisi ile 7 seansta eski sağlığına kavuştu.

Bursa’da 5 yıldır çektiği boyun fıtığı rahatsızlığı için gitmediği doktor kalmayan 45 yaşındaki Aysun Yalçın, her doktordan ameliyat olması gerektiği cevabını aldı. Hayatı kendisine zindan eden fıtık için son olarak Fizik Tedavi ve Manipülasyon Uzmanı Dr. Ali Şahabettinoğlu’nun kapısını çalan Yalçın, çektiği ağrılardan fizik tedavi ile kurtulduğunu belirtti. Yalçın, “5 senedir boyun fıtığı ağrıları çekiyorum. Ancak 3 aydır ağrılarım tekrarladı. Röntgen sonuçlarımı üç farklı doktora gösterdim. Fakat hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Kolumda güç kaybı vardı, geceleri uyuyamıyordum. Ardından Ali Bey’e geldim. 7 seanslık tedavi sonrasında ağrılarımdan kurtuldum. Artık rahat hareket edebiliyorum. Şimdi kendimi eskisi gibi hissediyorum. Hayatımı zindan eden fıtıktan şükürler olsun kurtuldum” dedi.

Aysun Yalçın’ın kendilerine geldiğinde boynundan sol koluna kadar yayılan bir ağrı ve kavrama zorluğu şikayeti olduğunu belirten Şahabettinoğlu, “Gerekli incelemeler ve tetiklerden sonra manipülasyon tedavisine başladık. 7 seans sonrasında şiddetli ağrılarından ve uyuşmalarından tamamen kurtuldu. Artık eskisi gibi hareket edebiliyor. Manipülasyon tedavisi ellerle yapılan bir tedavi yöntemidir. Rahatsızlığın olduğu bölgeye bir takım bastırma, germe ve döndürme gibi teknikler uyguluyoruz. Boyun fıtığı olan hastalarımızda boyun bölgesine uyguluyoruz. Oldukça başarılı bir tedavi yöntemidir. Fıtıklarda yüzde 98 oranında olumlu sonuç alabiliyoruz. Kişiye göre ve ilaç tedavi olmaması sebebiyle mide, karaciğer ve diğer organlara yan etkisi de yoktur” diye konuştu.  

ABDULLAH ÇİBİR
BURSA 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir