ASAYİŞ - 14 Mart 2013 Perşembe 17:11

EVİ KULLANILAMAZ HALE GETİREN YANGIN KENDİ KENDİNE SÖNDÜ

A
A
A
EVİ KULLANILAMAZ HALE GETİREN YANGIN KENDİ KENDİNE SÖNDÜ

Bursa`nın Orhaneli ilçesinde, buzdolabından çıkan ve bir evi kullanılamaz hale getiren yangın içerde oksijen bitince kendi kendine sönerken, itfaiye ekipleri geri dönmek zorunda kaldı.
Fevzipaşa Mahallesi Külahlı Sokağı`nda oturan Ömer Işık, hamile eşini Devlet Hastanesi`ne götürdü. O esnada çiftin evinde yangın çıktı. Hastanede olan aileyi polis arayarak, evlerinde yangın çıktığını bildirdi. Bunun üzerine Işık ailesi evlerine koştu. Evde büyük çapta hasar meydana gelirken, buzdolabının motorundan çıktığı tespit edilen yangının havasızlıktan kendi kendine söndüğü öğrenildi.
Ömer Işık, ``Önceki gün eşim rahatsızlandığından dolayı hastaneye götürmek üzere evden ayrıldık. Bir müddet sonra Orhaneli İlçe Emniyet Amirliği`nden bir polis bizi arayarak `Eviniz yanıyor` dedi. Daha sonra eve geldiğimde korkunç manzarayla karşılaştım.Yangının mutfaktaki buzdolabı motorunun patlamasından dolayı çıktığını,ardından mutfağın kullanılamaz hale geldiğini, diğer 3 odada da büyük hasar olduğunu gördüm. İtfaiyenin hiçbir müdahalesi olmadan yangın havasızlıktan kendisi sönmüş. Maddi zararımız büyük`` dedi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kendi kendine sönen yangına müdahale etmeden geri döndü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir