ASAYİŞ - 28 Mayıs 2018 Pazartesi 11:08

Babası kaza yapınca ağlayan çocuğu polis ekipleri sakinleştirdi

A
A
A
Babası kaza yapınca ağlayan çocuğu polis ekipleri sakinleştirdi

Kağıthane’de bir otomobil, kırmızı ışıkta aniden duran otomobile arkadan çarptı. Kaza sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, 6 yaşındaki çocuk hüngür hüngür ağladı. Polis ekiplerinin kucağına aldığı çocuk güçlükle sakinleştirildi.

Kaza, dün saat 12.30 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sütlüce istikametine 34 KV 3428 plakalı otomobil ile giden Osman Dindar (51), kırmızı ışık yanması nedeniyle aniden durdu. O esnada Dindar’ın arkasından seyreden 34 LD 5411 plakalı otomobilin sürücüsü Orkun Ayhan, duran araca arkadan çarptı. Kaza sonucu şans eseri ölen yada yaralan olmadı. Büyük bir panikle araçtan çıkan Dindar’ın çocukları korkuyla ağlamaya başladı. Araca arkadan çarpan Ayhan’ın otomobilinin ise hava yastıkları patladı. Kazanın şokuyla aracından çıkan taraflar araçlarında bir süre inceleme yaptı. 

Hüngür hüngür ağlayan çocuğu polisler sakinleştirdi 

O esnada Ayhan’ın oğlu 6 yaşındaki Muhammet Can ise araçta hüngür hüngür ağlamaya başladı. Polis ekiplerinin araçtan çıkarttığı minik Ayhan, aracın önüne gelerek ezilen yerlere baktı. Baba Ayhan kazanın şokuyla oğluyla ilgilenemeyince gördüğü manzara karşısında daha da ağlamaya başlayan minik Ayhan, bu kez trafik polisleri sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra araçlar cadde üzerinden yol kenarına çekildi. Taraflar ise polis ekiplerinin yardımıyla aralarında tutanak tuttu. 

Kağıthane Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.  

Doğan Can Cesur

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."