YEREL HABERLER - 30 Eylül 2013 Pazartesi 23:30

AK PARTİ SALİHLİ'DE "PARTİ İÇİ DEMOKRASİ" SÖZÜ İL GENEL MECLİS ÜYESİ ABDURRAHMAN YAĞCI: “HALKIMIZIN İSTEDİĞİ BİRİ PARTİMİZİN ADAYI OLACAK”

A
A
A
AK PARTİ SALİHLİ'DE "PARTİ İÇİ DEMOKRASİ" SÖZÜ
İL GENEL MECLİS ÜYESİ ABDURRAHMAN YAĞCI:
“HALKIMIZIN İSTEDİĞİ BİRİ PARTİMİZİN ADAYI OLACAK”

Ak Parti Manisa İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Yağcı, “Salihli’de halkın istediği biri partimizin belediye başkan adayı olacaktır.” dedi.
Yağcı “AK Parti'de belediye başkanlığı süreci resmi başvuru tarihinden önce başlamıştır. Manisa ve ilçelerinde büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday adaylarının çalışmaları devam etmektedir. Salihli’de 2004 ve 2009 seçimlerinde ki belediye başkan adaylarımız o güne kadar parti üyesi bile değillerdi. Adayımız olarak seçimlere girdiler. Partimizin kapısı ilkelerimizi kabul eden herkese açıktır. Seçme ve seçilme hakkının önüne kimse engel koyamaz. Partimize aday adayı olan tüm herkese, Milletvekillerimiz, ilçe başkanımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz aynı mesafededirler. Daha önceki yerel seçimde Sarıgöl ilçemizde ilçe başkanı ve yönetim kendilerini bir adaya empoze ettiler. Bunun sonucu olarak Sarıgöl ilçe başkanı ve yönetim kurulu genel merkez tarafından görevden alınarak seçim öncesi başka bir ilçe başkanı ve yönetim atayarak seçime gidildi. AK parti anketlere önem veren bir partidir. Salihli’de de halkın istediği biri partimizin belediye başkan adayı olacaktır. Bundan kimse kaygı duymasın. Bizler partimize yıllardır hizmet veriyoruz, bu görevler bizim hakkımızdır diye bir düşünceye kapılıp partiye yeni katılacak isimlerin önünü tıkayamayız. Hedefe ulaşma uğruna her türlü fedakarlık yapmaya partinin tüm kademelerinde bulunanlar hazırdır” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir