POLİTİKA - 15 Temmuz 2017 Cumartesi 20:02

Bahçeli 'öleceksek adam gibi ölelim' dedi, TBMM alkıştan yıkıldı

A
A
A
Bahçeli 'öleceksek adam gibi ölelim' dedi, TBMM alkıştan yıkıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'teki özel oturumda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen "öleceksek adam gibi ölelim" sözünü söyledikten sonra TBMM alkıştan yıkıldı.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Özel Oturumunda yaptığı konuşmada, “Adaletse istenen yollarda değil milli vicdanın ta kendisinde bulacağız. Düşman çokmuş, biz onlardan daha çoğuz, daha diriyiz bunu göstermeliyiz. Kumpas kuruyorlarmış alayı birden üzerimize geliyorlarmış varsın olsun yeter ki saflarımızı sıkı tutalım, öleceksek de adam gibi, kahraman gibi ama tam bağımsız bir şekilde ölelim. Mağduriyet varsa giderelim ama devlete ve millete kıyanları asla affetmeyelim” dedi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Tomruk yerine uyuşturucu taşımışlar Antalya’dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getiren iki kişi yapılan operasyonla yakalanırken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Erkan Yirmibeş (29) ve Samet Çalıkbaşı’ın (23) il dışından Karabük’e 78 YA 460 plakalı tır ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği” ihbarı alan Karabük İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonda, tır Yenice yol kontrol noktasında durduruldu. Şahısların üzerinde ve tırda yapılan aramada; 8.11 gram peçeteye emdirilmiş metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen sentetik ecza hap, 42 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 3 adet çarşaf olarak nitelendirilen sigara sarma kağıdı ambalajı ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma ekipleri ayrıca Gökhan Durmuş (30), Sezgin Acar (36) ve Hüsnü Gökhan Ayan’ın (23) da il dışından 54 GA 626 plakalı araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisi üzerine aracı kontrol noktasında durdurarak yaptıkları aramada, 4 gram esrar maddesi, 5 gram metamfetamin ele geçirdi.