SPOR - 19 Eylül 2014 Cuma 16:31

Balıkesirspor, Galatasaray’ı Vargas ile vuracak

A
A
A
Balıkesirspor, Galatasaray’ı Vargas ile vuracak

Süper Toto Süper Lig’de oynadığı 2 maçtan puan çıkartamayan Balıkesirspor, yarın karşılaşacağı rakibi Galatasaray’ı sakatlığı geçen Vargas ile vurmayı planlıyor.

Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yaptığı taktik ağırlıklı antrenman ile tamamladı. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı takımda futbolcuların hırslı olduğu görülürken, futbolcular Galatasaray’dan en az 1 puan alacaklarını söyledi.

Sezon başında yaşadığı sakatlık sonucu iyileşen ve Galatasaray maçında forma giymesi beklenen Balıkesirspor’un Venezuellalı yıldızı Ronald Vargas, fiziksel olarak iyi olduğunu söyledi.

"UMARIM GOL ATARIM"
Vargas, tekrar forma girdiği için mutlu olduğunu belirterek, "Ligde ilk maçıma çıkacağım. Önemli bir maç ve 3 puan almak istiyoruz. Bundan sonra da kendimize daha güvenerek oynayacağız. Umarım gol atarım. Yarınki maçta kazanacağımız her puanın büyük önemi var. Yarın da oynayacağım tüm dakikalarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

JABBIE: "HAK EDEN KAZANACAK"

Kırmızı-beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Jabbie ise maça hazır olduklarını ifade ederek, "Futbol 11’e 11 oynanan bir oyun. Maçı hak eden kazanacak. 3 puan için oynayacağız ancak kazanamazsak dünyanın sonu değil. İnşallah güzel bir maç olur" şeklinde konuştu.

EMRULLAH ŞALK: "ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRMAK İSTİYORUZ"
Balıkesirspor’un kalecisi Emrullah Şalk da, sözün bittiği yerde olduklarını dile getirerek, "Kredimizi tükettik. 2 maçta sıfır puan aldık. Şu saatten sonra rakibin kim olduğunun önemi yok. Şanssızlığımızı kırmak istiyoruz" diye konuştu.

ALİ ÖZTÜRK: "KİMİNLE OYNADIĞIMIZIN ÖNEMİ YOK"
Uzun yıllar Balıkesirspor forması giyen golcü Ali Öztürk, "Bizim için geçen sene çok güzel geçti. Artık bu ligde de çıkışa geçmemiz lazım. Kiminle oynadığımızın önemi yok. Puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz. Forma şansım olursa gol atmak istiyorum" şeklinde konuştu.

ERTEKİN: "PUAN KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ"
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğini hatırlatarak, "Kolay maç olmayacak ama biz maça iyi hazırlandık. Mutlak suretle puan kazanmamız gereken bir maç. Bu maçı kazanmak için futbolcularımız elinden geleni yapacak" dedi.

Galatasaray’ın hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde maç oynamasını bir avantaj olarak görmediklerini söyleyen Ertekin, "Bu tür takımlarda 25-26 kişilik kaliteli kadroları var. 3 günde bir maç Türk takımları için problem değil. Biz sahada kendi adımıza doğru işler yapmalıyız. Galatsaray, Şampiyonlar Ligi’nde ve ligde belli bir konumda ancak bizim şiddetle puan ve puanlara ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise, "40 yıl sonra Süper Lig’e yükselmek güzel bir duygu ve bu hafta rakibimiz Galatasaray. Biz haddimizi bilerek elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Puan ve puanlar almak için azami gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüpheli yakalandı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında, kasten adam öldürme, kasten adam öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, 6136 sayılı kanuna muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit ve hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen organize suç örgütü üyesi 32 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. EGM KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce koordineli olarak yapılan çalışmalarda İstanbul genelinde; 08.04.2024-17.04.2024 tarihleri arasında; Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde gerçekleşen operasyonlarla yakalanan 32 şüphelinin; M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs eylemini, Esenyurt ilçesinde iş insanı O.Z.’nin iş yerine yönelik 12.04.2024 ve 13.04.2024 tarihlerinde gerçekleştirilen kurşunlama eylemlerini, Avcılar ilçesinde iş insanı O.Z.’nin ikametine yönelik 09.04.2024 ve 13.04.2024 tarihlerinde gerçekleşen kurşunlama eylemlerini, Esenyurt ilçesinde 15.04.2024 tarihinde basına görüntüleri yansıyan kişiyi kaçırma eylemini, Kağıthane ilçesinde 13.04.2024 tarihinde D.E. isimli şahsın silahla öldürülme eylemini, Kağıthane ilçesinde 08.04.2024 ve 13.04.2024 tarihlerinde Mert Yedi Emin otoparkına el bombası atılması eylemlerini, Eyüpsultan ilçesinde 16.04.2024 tarihinde örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere satışa hazır şekilde 30 adet silah temin ettikleri ve çok sayıda silah parçasını birleştirerek silah üretimi gerçekleştirdikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu 34 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız otomatik tabanca, bahse konu 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 adet sahte plaka, muhtelif miktarda satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi ve çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu.