GÜNDEM - 31 Temmuz 2014 Perşembe 15:15

Başbakan Erdoğan sevdası yollara düşürdü

A
A
A
Başbakan Erdoğan sevdası yollara düşürdü

Başbakan Erdoğan’a olan sevgisi ve ülkeye yaptığı hizmetler nedeniyle destek turuna çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı 10 Ağustos’a kadar Türkiye turunu sürdürecek.

Kocaeli siyasetinin tanınmış isimlerinden biri olan ve bir dönem Demokratik Sol Parti Genel Başkanlığı için aday olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla çıktığı Türkiye turunda Manisa’ya geldi. Başbakan Erdoğan’a olan sevgisi ve ülkeye yaptığı hizmetler nedeniyle destek turuna çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı 10 Ağustos’a kadar Türkiye turunu sürdürecek.

Yaklaşık 3 hafta önce yaşadığı şehir olan Kocaeli’den Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla memleketi Van’a giderek Türkiye turuna başlayan Erol Özavcı bugün Manisa’ya geldi. Arabasının her tarafını kaplattığı Başbakan Erdoğan posterleri ile dikkat çeken Özavcı, “Kendim Demokratik Sol Parti Genel Başkan adayıydım. Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli’nin kendilerinin de cumhurbaşkanı adayı olmalarını isterdim. Ne yazık ki görüyorum ki kendi güçleri olmadığından, kendilerinde cesaret bulamadıkları için Ekmeleddin İhsanoğlu’nu getirdiler. Daha önce sağ ve sol olayları vardı. Herkesin bir ideolojisi vardı. Demek ki şuanda ideoloji diye bir şey yok. Herkes koltuk sevdasında. Bizde bunları sezdiğimiz için ve Türkiye’nin başında olan sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da Türkiye’yi iyi bir şekilde yönettiğini görerek, başbakanımıza destek vermeye gayret gösteriyoruz” dedi.
Türkiye turuna Kocaeli’nden başladığını kaydeden Özavcı, Manisa’nın 50’nci il olduğunu belirterek, “Çok şükür 50’ye yakın bir ilimiz oldu. Buradan sonra İzmir, Aydın, Muğla, Marmaris’e gidip insanlarımızla iç içe olup dertlerimizi sıkıntılarımızı dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarından önce CHP ve MHP’nin bu ülkeyi yönettiğini ve ülkenin sürekli zarara uğratıldığını kaydeden Özavcı, “Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu vatan hepimizin vatanı. Daha önceleri bu vatanı CHP ve MHP yönetti. İnsanları gittikçe zora koydular. Türkiye’yi gittikçe zarara uğrattılar. Zaten biliyorsunuz Kılıçdaroğlu SGK’nın başındaydı. Binlerce zarara uğrattı. Başbakanımız geldiğinden beri eskiden olduğu gibi insanlar bir çocuğunu hastaneye götürdüğü zaman çocuğunu rehin bırakıyordu. Şu an öyle bir durum yok. İnsanlar istediği gibi hastaneye gidip muayenesini olabiliyor. Parası olan da olmayan da tedavisini görebiliyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun bir sloganı var. Ekmek için Ekmeleddin. Bizim niyetimiz tekrar eski düzene girip de yeniden ekmek kuyruklarına girmeyelim. Allah’a çok şükür ekmeğimiz de var, yağımız da var, suyumuz da var hiç gerek yok. Başbakanımıza desteğimiz sonsuzdur. Böyle devam etsin. Devlet Bahçeli’nin bir sözü vardı şu sözü söylemişti yerel seçimlerde. ‘Öyle bir tokat atınız ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tokadın sesi Pensilvanya’dan’ ben de şunu soruyorum İnsanoğlu, Türkiye vatandaşı artık uyandı. O tokadı biz inanıyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan hem Kılıçdaroğlu’na vuracak hem de Devlet Bahçeli’ye vurarak Pensilvanya’dan o tokadın sesi gelecektir” ifadelerine yer verdi. Vatandaşın kendisine karşı çok olumlu baktığını kaydeden Özavcı, gittiği yerlerde vatandaşların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hürmetlerini ilettiklerini anlatarak, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP’nin içinden de başbakana oy geleceğine olan inancını belirtti. 

ERSAN ERDOĞAN - SADIK CANGEL
MANİSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir