ASAYİŞ - 31 Temmuz 2015 Cuma 07:58

Başkent'te trafik kazası: 4 yaralı

A
A
A
Başkent'te trafik kazası: 4 yaralı

Başkent’te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle yoldan çıkıp takla attı. Otomobilde sıkışan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sularında Kazan’da meydana geldi. 06 DF 0759 plakalı otomobiliyle İstanbul Yolu’ndan Ankara istikametine seyir halinde olan Tunahan Nehir, Saray Köyü çıkışında bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç, taklalar attıktan sonra durabildi. Kaza sonucu, sürücü Tunahan Nehir’in yanı sıra Necip Nehir, Ahmet Çiçek ve Ahmet Şeref otomobilde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, otomobilde sıkışan yaralıları çıkardı. Sağlık ekipleri durumları daha ağır olan iki yaralıyı anında ambulanslarla hastaneye götürüldü. Diğer iki yaralı, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, yolda başka kazaların meydana gelmemesi için tedbir aldı. Hurdaya dönen otomobil, çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

MUSA ERDOĞAN - ONUR EMRE DURAK - UĞUR KAN YÜKSEK
ANKARA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir