MAGAZİN - 05 Ocak 2012 Perşembe 09:56

Başrolde eski sevgilisini oynatacak

A
A
A
Başrolde eski sevgilisini oynatacak

Özcan Deniz, yeni filmi “Evim Sensin”de eski sevgilisi Fahriye Evcen’le kamera karşısına geçecek.

Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl çektiği “Ya Sonra”nın ardından bir kez daha yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Avşar Film ve DNZ Film’in üstlendiği “Evim Sensin” filminde başrolü de üstlenen Deniz’e üç yıl aşk yaşayıp kısa süre önce ayrıldığı Fahriye Evcen eşlik edecek. Hürriyet'in haberine göre; üç ay süren kadın oyuncu arayışında Beren Saat ve Özgü Namal isimlerinin üzerinde de duran film ekibi, sonunda Fahriye Evcen’le anlaşma yaptı.

Ocak ayının sonunda çekimlere başlayacak olan Deniz, Evcen’in teklifi tereddütsüz kabul ettiğini söyledi ve “Bir yıldır üzerine çalıştığım bir proje bu. Filme başladığımdan beri başrol için Fahriye’den başkasını hiç düşünmedim. Onu iyi tanıdığım için rolü bir terzi gibi onun üzerine diktim. Ayrılmamızın ya da özel yaşamımızın filmi onunla çekmeme engel olmasını istemedim. O da rolü ve senaryoyu bildiği için tereddüt etmeden kabul etti” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hakkari Hakkarili öğrenciler yemek yarışmasında birinci oldu Van’da düzenlenen “Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması”nda Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, bölge birincisi olarak İstanbul’da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde, 15-19 Nisan’da Van’da düzenlenen “Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması”nda, Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bölge birincisi olarak İstanbul’da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma, yiyecek ve içecek hizmetleri alanındaki öğretmen ve öğrencilerin yetkinliklerini ortaya koymaları amacıyla düzenlenen yarışmaya, Hakkari’den ve birçok ilden katılım sağlayan öğrenciler, festival havasında bir yarışma gerçekleştirdi. Yarışma boyunca, protokol ve davetliler öğrencilerin heyecanına eşlik etti. Usta ve şeflerin yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirme sonrası dereceye giren ekiplere ödülleri verildi. Okulların kıyasıya mücadele ettikleri yarışmada, Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hakkari’yi başarıyla temsil ederek birinci oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz; gastronominin kültürlerin birbirlerine aktarılması ve nesilden nesile aktarılması gereken zenginliklerin başında geldiğini belirterek, “Gastronomi anlamında, Hakkari’miz gibi ülkemizin her bir yöresi ayrı bir çeşitlilik ve zenginlikle dolu. Ülkemizin gastronomi alanında dünyaya tanıtılmasında meslek liselerimizin de büyük rolü var. Öğrencilerimizin bu alanda yetişmeleri ve dünyanın dört bir yanında ülkemizin yemeklerini insanlara sunması büyük önem arz ediyor. Bakanlığımızca gerçekleştirilen bu tür yarışmaların, ülkemiz gastronomisine büyük katkıları olduğuna inanıyorum. Ellerinin lezzetlerini tabaklarına yansıtmak için yarışma öncesinde ve süresince hummalı bir çalışma içerisinde olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin yöneticilerini, danışman öğretmenlerini ve bilhassa öğrencilerini tebrik ediyor, okulumuza Türkiye finalinde başarılar diliyorum” dedi.