MAGAZİN - 18 Ekim 2018 Perşembe 00:55

Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni SON BÖLÜM İZLE | 8. bölüm YENİ FRAGMANI | BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA izle (Atv, Youtube İZLE)

A
A
A
Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni SON BÖLÜM İZLE | 8. bölüm YENİ FRAGMANI | BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA izle (Atv, Youtube İZLE)

Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni SON BÖLÜM İZLE | 8. bölüm YENİ FRAGMANI | BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA izle (Atv, Youtube izle) Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı büyük merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova'da dengeler değişiyor. Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor. Peki 7. yeni son bölümde başka neler oldu? İşte, yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleyebileceğiniz linkler ve tüm detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni SON BÖLÜM İZLE | 8. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ FRAGMAN izle (Atv, Youtube İZLE)  

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. YENİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 7. son bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karıldı.. Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geldi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU, OYUNCULARI KARAKTERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Peki, dizinin sonunda Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni son bölümü ve yayınlanır yayınlanmaz 8. yeni bölüm fragmanını izleyebileceğiniz linkler ve tüm ayrıntılar haberimizin devamında...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Birlikte masal gibi bir hayat yaşayacağız!"

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek yükseliyor. Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor. Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor. Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak? Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da reyting listelerinde üst sıralardaki yerini koruyacağa benziyor. Bu hafta dizide yine çok önemli gelişmeler var. 

bir zamanlar çukurova dizisi, bir zamanlar çukurova dizisi yeni bölüm, bir zamanlar çukurova dizisi yeni fragman, bir zamanlar çukurova yeni fragman izle, bir zamanlar çukurova canlı izle, bir zamanlar çukurova dizisi youtube, bir zamanlar çukurova dizisi atv, bir zamanlar çukurova dizisi son bölüm izle, bir zamanlar çukurova dizisi 8. yeni bölüm fragman, bir zamanlar çukurova youtube izle,

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı dizinin yayınlanan son bölümünün sonunda yayınlanır mı henüz belli değil. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içindeki linklerle izleyebilir tüm gelişmeleri yine buradan haberimizin içinden takip edebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Demir Yaman'ın canını almaya gidiyorum!"

 Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak. Ali Fekeli'nin katılımıyla dizideki heyecan kasırgası daha da artacak gibi görünüyor. Peki, bu gelişmelerle dizideki dengeler nasıl değişecek? Ali bütün dengeleri alt üst edecek. Peki, bu Züleyha ve Yılmaz’ın çevresinde olaylara nasıl etki edecek? Dengeler nasıl değişecek? Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanında Demir’in olaylarla ilgili gelişmelerden haberdar olduğunu öğrenmiştik. Ancak Ali Fekeli’nin ortaya çıkışıyla bölgede sıra dışı olaylar yaşanmaya başlanacak. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir merkezli “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, İzmir merkezli olarak Mersin ve Van’da gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında elebaşılığını Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu’nun yaptığı 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda toplam 25 şüpheli yakalanırken 16 adet tabanca, 2 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 10 adet tüfek, çok sayıda fişek, tüfek kartuşu ve muhtelif miktarda uyuşturucuya ise el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir merkezli Mersin ve Van’da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalıştıkları, esnaflara ait işyerlerini kurşunladıkları, silahlı tehdit ile mağdur şahıslara zorla senet imzalattırdıkları, 3’üncü şahıslar adına para tahsilatı yaptıkları, silah ticareti yaptıkları, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.