SPOR - 22 Ağustos 2014 Cuma 17:39

Bruma: ‘Umarım Fenerbahçe'ye 2 gol atarım’

A
A
A
Bruma: ‘Umarım Fenerbahçe'ye 2 gol atarım’

Galatasaray’ın Portekizli genç futbolcusu Bruma, Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye 1 değil, 2 tane gol atmak istediğini dile getirdi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Bruma, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yanında bulunan GS Store’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“SÜPER KUPA MAÇINDA OYNAMAK İÇİN HİÇBİR ENGELİM YOK”
İki senedir Süper Kupa'yı kazanan bir Galatasaray’ın olduğunu vurgulayan Bruma, “Pazartesi günü oynanacak maça odaklanmamız gerekiyor. En iyi şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Geçen sene zor bir sakatlık geçirdim. Çok zor bir sakatlıktı. En iyi şekilde toparlandım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Geçen ufak bir sakatlık oldu, büyük bir şey değildi. Şu anda Süper Kupa maçında oynamak için hiçbir engelim yok. Tabii ki kararı hocamız Prandelli verecek” diye konuştu.

“SOL KANATTA DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM”
Futbolcu olarak mevki seçme şansının olmadığını belirten Bruma, “Her iki kanatta da oynayabilirim ama bir cevap vermem gerekirse, sol kanatta kendimi daha rahat hissediyorum. Özel hayatım ile ilgili fazla detaya girmek istemiyorum. Pazartesi günü önemli bir maça çıkacağız ve benim için özel. Dostluk sahaya kadar. Benim en büyük amaçlarımdan bir tanesi Portekiz Milli Takımı forması ile Dünya Kupası'na gidebilmek. Ama ondan önce Galatasaray ile başarılar yakalamak istiyorum” dedi.

“UMARIM FENERBAHÇE'YE 2 GOL ATARIM”
Takım içi ortam ve arkadaşlığın bir futbolcu için önemli olduğunu ifade eden Bruma, “Bu yabancı bir oyuncu için daha da önemli. Burada herkes ile ilişkim en iyi seviyede. Koray, Emre çok iyi karakterli oyuncular. Umarım hepsi ile beraber bu sene en büyük hedefimiz olan 4. yıldıza ulaşmak. En büyük hedefim Galatasaray formasına en iyi şekilde hizmet edebilmek. Umarım Fenerbahçe'ye 1 tane değil, 2 tane gol atma şansım olur” şeklinde konuştu.

“PRANDELLI BENİMLE KONUŞMAYI SEVİYOR”
Galatasaray teknik direktörü Prandelli hakkında düşüncelerini aktaran Bruma, “Prandelli bütün genç oyuncularla konuşmayı sevdiği gibi, benimle de konuşmayı seviyor. Özellikle 3. bölgede daha fazla sorumluluk alarak, bire bire gitmem yönünde uyarıları var. Bu konularla ilgili benim kendimi geliştirmemi istiyor ve bana yardımcı oluyor” dedi.

“ÇOK ZOR BİR SEZON BEKLİYORUM”
Sarı-kırmızılı futbolcu, kendilerini çok zor bir sezonun beklediğini dile getirerek, "Herkes 4. yıldız rekabetine odaklandı ama Beşiktaş iyi gözüküyor, Trabzonspor iyi transferler yaptı. Diğer sezonlardan belki daha da zor geçecek. Ama böyle bir ligde, böyle takımlara karşı oynamak beni motive ediyor. Söylediğim gibi zor bir sezon bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

“NE YAZIK Kİ 8 YABANCININ DA İLK 11'DE OYNAMA ŞANSI YOK”
Yabancı sınırlamasıyla ilgili konuşan Bruma, “Ne yazık ki 8 yabancının da ilk 11'de oynama şansı yok. Yapmam gereken sadece çalışmak ve sonrasında kararı hocamıza bırakmak. Ben tabii ki oynamak isterim. Her zaman sizin bölgenizde rakiplerin olması iyidir. Farklı alternatiflerin olması hepimiz için iyi. Burada olmamın amacı maksimum gol ve asist sayısına ulaşmak. Amacım atabildiğim kadar gol ve yapabildiğim kadar asist olacaktır” diye konuştu.

GÖKHAN YARGICI - MURAT ERGİN
İSTANBUL  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir