SPOR - 20 Ekim 2018 Cumartesi 00:05

ÖZET İZLE | Sivasspor 0-0 Fenerbahçe özet izle goller izle | Fenerbahçe maçı özet izle | Sivas - Fenerbahçe kaç kaç?

A
A
A
ÖZET İZLE | Sivasspor 0-0 Fenerbahçe özet izle goller izle | Fenerbahçe maçı özet izle | Sivas - Fenerbahçe kaç kaç?

Sivasspor - Fenerbahçe özet izle... Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk oldu. İşte Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasının geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları...

Sivasspor - Fenerbahçe özet izle... Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk oldu.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve iki takım da bir puana razı oldu.

Bu sonucun ardından Sivasspor, 10 puana yükseldi. Fenerbahçe'nin ise 9 puanı oldu.

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN   

ÖZET İZLE | Sivasspor 0-0 Fenerbahçe özet izle goller izle | Fenerbahçe maçı özet izle | Sivas - Fenerbahçe kaç kaç?

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

6. dakikada sol kanattan İsmail'in ceza sahasına ortasında kaleci Tolgahan'dan önce topa dokunan Frey meşin yuvarlağı üsten auta gönderdi. 

16. dakikada gelişen Sivasspor atağında hücuma katılan David Braz'ın uzaktan şutu kaleci Harun'un kucağında kaldı. 

22. dakikada Muhammet Demir'in kullandığı serbest vuruşta top direğin üstünden dışarı çıktı. 

27. dakikada sol kanattan Robinho'nun ceza sahasına ortasına topa iyi yükselen Hakan Arslan'ın kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

ÖZET İZLE | Sivasspor 0-0 Fenerbahçe özet izle goller izle | Fenerbahçe maçı özet izle | Sivas - Fenerbahçe kaç kaç?

Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 

50. dakikada Elif Elmas’ın ara pasında kaleciyle karşıya karşıya kalan Soldado’nun yerden şutunda top kaleci Tolgahan’dan döndü. Dönen topta savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. 

55. dakikada sol kanattan Uğur’un ortasında savunmada seken topa Emre vurdu, kaleci Harun mutlak bir golü kurtararak tehlikeyi uzaklaştırdı. 

58. dakikada sağ kanattan Emre’nin pasında kaleci Harun çıkarak tehlikeyi uzaklaştırmak istedi. Kısa düşen topu önünde bulan Rybalka’nın pasını Robinho’ya aktardı. Robinho’nun şutunu ise kaleci Harun kontrol etti. 

64. dakikada Isla’nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Jailson’un uzaktan şutunda top üsten dışarı gitti. 

70. dakikada Robinho’nun ceza sahasına kadar getirdiği topta savunmadan seken topu önünde bulan Torje’nin sol çaprazdan şutu kaleci Harun’da kaldı. 

72. dakikada sağ kanattan Mehmet’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında topa iyi yükselen Frey’in kafa vuruşu kaleci Tolgahan’dan döndü. Dönen topa Soldado'nun vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti.
74. dakikada Mehmet’in kullandığı serbest vuruşta top üst direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

88. dakikada sağ kanattan Isla'nın ceza sahasına yaptığı ortada Soldado'nun kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. 

89. dakikada sol kanattan Hasan Ali'nin ceza sahası dışına çevirdiği topla buluşan Elif Elmas'ın şutu direğin yanından dışarı çıktı. 

ÖZET İZLE | Sivasspor 0-0 Fenerbahçe özet izle goller izle | Fenerbahçe maçı özet izle | Sivas - Fenerbahçe kaç kaç?

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Halis Özkahya xx, Kemal Yılmaz xx, Hakan Yemişken xx
Demir Grup Sivasspor: Tolgahan xx, Uğur xx, Bjarsmyr xx, David Braz xx, Ziya xx, Medjani Hakan Arslan xx, Rybalka x (Torje dk. 69 x), Emre xx, Robinho xx, Muhammet Demir x (Cyriac dk. 77 x)
Yedekler: Ali Şaşal, Erdoğan, Papp, İlker, Aydın, Rochet
Teknik Direktör: Tamer Tuna
Fenerbahçe: Harun xx, Şener x (Isla dk. 61 x) Skrtel xx, Neustaedter xx, Hasan xx, Jailson xx, Elif Elmas xx, İsmail xx, Ayex x (Mehmet dk. 61 ?, Alper dk.78 x), Frey x, Soldado xx
Yedekler: Berke, Ferdi, Reyes, Barış, Yiğithan, Valbuena, Oğuz
Teknik Direktör: Phillip Cocu
Sarı kartlar: Robinho, Emre (Demir Grup Sivasspor)
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Afyon Zafer Müzesi restorasyonunda sona gelindi Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, Kurtuluş Savaşı döneminde karargah binası olarak da kullanılan Zafer Müzesi restorason çalışmalarında sona gelindiği ve İl Özel İdaresinin de katkıları ile projeye 7 milyon 130 bin 487 TL bütçe ayrıldığı belirtildi. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, Zafer Müzesi restorasyon işinin Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından 22 Eylül 2021 tarihinde ihale edildiği ve bu çerçevede restorasyon projesinde belirtilmiş olan analizler sonucunda yapıya sonradan eklenen ve zarar veren betonarme kolon ve kirişlerin kaldırıldığı vurgulandı. Açıklamada, “Zafer Müzesi restorasyon inşaat işleri için ise Zafer Kalkınma Ajansına, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaremiz ortaklığı ile 7 milyon 130 bin 487 TL bütçeli, proje hazırlanmış 25 Nisan 2023 tarihinde Zafer Kalkınma Ajansı ile sözleşme imzalanmıştır. Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı 2023 ve 2024 yılı yatırım bütçeleri ve Afyonkarahisar Valiliğinin mali desteği ile ‘Zafer Müzesi 2. Etap Güçlendirme, Restorasyon ve Tefrişat Yapım İşi İhalesi’ yapılmış, ihale ile iç cephe çelik konstrüksiyon gezinme platformu ve ince sıvalar tamamlanmış; ahşap, kapı ve pencerelerin boyası ile teşhir ve tanzim dolaplarının imalatı da yapım aşamasındadır. Zafer Müzesi restorasyon işinin yüzde 80’i tamamlanmış olup yaz aylarında ziyarete açılması planlanmaktadır. Zafer Müzesi restorasyonu tamamlandığında orijinal hali olan Cumhuriyet öncesi mimari yapısına kavuşacaktır. Ayrıca iç mekân düzenlemesi ile o dönemde kullanılan materyallerle Zafer Müzesi zenginleştirilerek, savaş zamanı yaşananlara ışık tutan bir müze haline gelecektir” ifadelerine yer verildi.
İzmir Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ adlı resim sergisi açıldı İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay İzmir Şubesi’nin birlikte düzenledikleri ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ adlı resim sergisi bugün 15 Temmuz Şehitleri Konferans salonunda gerçekleştirildi. Yeşilay Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Dilek Takımcı yaptığı konuşmada, "104 yıldır, Yeşilay Cemiyeti’nin Türk toplumunun sağlıklı nesiller yetiştirmesi için bağımlılıkla mücadele etmektedir. Toplum sağlığı, aile sağlığı, kişi sağlığı açısından dünyanın bağımlığı önleme ve mücadele konusunda en köklü ve örnek sivil toplum kuruluşudur. Bu anlamda bağımlılıkla mücadelede tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde olması çok önemlidir. Bugün burada güzel bir yardımlaşmanın ve dayanışmanın örneğini görebiliyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Yeşilay Cemiyetimiz, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çocuklarımızın iyilik tohumlarını yeşertmek için elle verdi. Bağımlığın farkındalığını kazanmış nesiller yetiştirmek çok kıymetlidir. Bu doğrultuda Milli Eğitim camiası ile işbirliği içinde çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak kutsal bir görevdir. Yeşilay’ın bağımlılıklar konusunda mücadelesi her zaman toplumsal iyilik seferberliği içinde devam ediyor ve yarın da bu mücadelesini sürdürmeye devam edecektir. Bu yarışmaya değer verip katılan öğrencilerimizi ve onlara bu eserleri üretmelerine ilham veren öğretmenlerimizi özellikle tebrik etmek istiyorum. Öğrencilerimizin bağımlılık konusunda farkındalıklarını güzel eserlere dönüştürmesi daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir yarını hep birlikte yaşayacağımız konusunda umutlarımızı haklı çıkarıyor" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi de öğrencileri zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirerek sağlıklı bir nesil yetiştirmek açısından eğitim camiasının önleyici rolünü kullanarak tüm öğretmenleriyle birlikte bu konuda seferber olduklarını ifade etti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen resim yarışmasından ödül alan öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi açılışına, Yeşilay Derneği İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, okul müdürleri, yarışmada dereceye giren öğrenciler ve veliler katıldı. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması’nda her kategori ve kademede il birincisi olan öğrencilere ödülleri ve başarı belgelerinin verilmesi ile sona erdi.