POLİTİKA - 04 Mayıs 2015 Pazartesi 20:33

Çavuşoğlu: 'Ülkeyi krize soktular'

A
A
A
Çavuşoğlu: 'Ülkeyi krize soktular'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, siyasi partilerin müzayede gibi seçim vaatlerinde bulunmasını eleştirerek, “Siz bunları hatırlıyorsunuz . Ne oldu bunların sonu, ülkeyi krizi soktular, millet de bunları temizledi” dedi.

Bakan Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki bir düğün salonunda vatandaşlarla bir araya geldi.

Çavuşoğlu, Antalya’ya hizmet etmenin bir onur olduğunu dile getirerek, 79 yılda yapılanların kat ve kat fazlasını 13 yılda yaptıklarını kaydetti.

Gündoğmuş’un çok şanslı olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın, Dışişleri Bakanı'nın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Torosların evladı olduğunu söyledi.

Antalya’da AK Parti’nin çok önemli milletvekili adayları olduğunun altını çizen Bakan Çavuşoğlu, “Bakın diğer partilerde seçilebilecek sırada kadın aday yok. Onlar ancak kadını istismar ederler, ancak konuşurlar,hep konuşurlar. Bizim listemizde dört kadın aday var. İlk altıda iki kadın adayımız var. Birinin başı açık birininki kapalı. Biz kadınların üzerinde ayrım yapmayız, biz kadınlarımıza önem veririz. Bu ülkenin geleceğini herkesten fazla anneler, kadınlar düşünür. Bu seçimlerde en büyük görev kadınlarımıza düşüyor” dedi.

Antalya’nın yatırımlarının yeniden hızlandığını ifade eden Çavuşoğlu, Lütfi Elvan ile hızlı tren ve yol çalışmalarının daha hızlı ilerleyeceğini belirtti.

AK Parti’nin birçok kez kapatma ve darbe girişimleri ile karşı karşıya kaldığını ve bu yapılanların unutulmaması gerektiğini anımsatan Çavuşoğlu, “Atalarımızın anıtlarını, yaptıklarını koruyamazsak biz büyük ülke olabilir miyiz? Şimdi bize milliyetçilik öğretmeye çalışıyorlar. Sloganla milliyetçilik mi olur? Irkçılıkla,kafatasçılıkla milliyetçilik mi olur? Başkalarını küçük görmekle milliyetçilik olmaz. Yaptığın eserlerle, ekonomik büyümeyle olur” diye konuştu.

“SİYASİ PARTİLER UÇUYOR”

Siyasi partilerin müzayede gibi açık arttırma gibi vaatlerle uçtuğunu aktaran Çavuşoğlu, “Uçuyorlar, uçuyor, uçuyor. Onu vereceğim, bunu vereceğim, ben bir fazlasını vereceğim. Siz bunları hatırlıyorsunuz. Ne oldu bunların sonu? Ülkeyi krize soktular, millet de bunları temizledi. Şimdi yeniden çıktılar. Bu milleti aldatırsanız, millet sandıkta cevabını verir. Halkı kandırırsan, vaatlerini gerçekleştirmezsen halk hesabını sorar” dedi.

"DESTANLAR YAZILACAK"

AK Parti ile destanlar yazacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, “Yeni Türkiye’nin hedefleri büyük. Hedefleri boş laflar değil, yapabileceklerimiz. Gerçekçi hedef ve rakamlar ama büyük hedefler. Dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz. Mega projeler yapıyoruz. Her yere hızlı trenleri ulaştıracağız. Bu neyle olacak çok çalışarak. Gündoğmuş’ta en az yüzde 60 oy almaya var mıyız. Gece gündüz çalışacak mıyız. İnşallah hep birlikte çalışacağız ve başaracağız” şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, ilçenin hastane ve yol sorununun ise en kısa zamanda çözüleceğini sözlerine ekledi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise, 7 Haziran seçimlerinde Gündoğmuş ve Antalya’da başarıyla çıkacaklarını kaydetti. 

İSA AKAR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir