POLİTİKA - 04 Mart 2015 Çarşamba 19:35

CHP’li Sürücü: 'Türkiye CHP ile düzlüğe çıkar'

A
A
A
CHP’li Sürücü: 'Türkiye CHP ile düzlüğe çıkar'

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ve Arguvan esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Sürücü, Türkiye’nin uçuruma giden yolda CHP iktidarıyla düzlüğe çıkacağını söyledi.

Yusuf Sürücü, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ı, Arguvan esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. İlk olarak Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ı makamında ziyaret sırasında CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Selahattin Sarıoğlu yer aldı. CHP'li iki milletvekili aday adayını makamında ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, "CHP'li tüm milletvekili adayları değerlidir. Ama bizler istiyoruz ki en iyi, en donanımlı milletvekili adaylarının seçilmesini istiyoruz. Hem partiyi hem de Malatya'yı en iyi şekilde temsil edilmesini arzuluyoruz. AK Parti Malatya milletvekili adaylarını belirleme seçimlerini sonuçlarını herkesin iyi bildiğini, oy kullanıldıktan sonra sandıkların Ankara'ya götürüldü. Bu durum burada oy kullanan kişilerin iradesine büyük bir saygısızlıktır. Ya yapmak gerekiyor, yaparlarsa da burada kullanılan oyların sayılması gerekiyor. Bu anlamda CHP Malatya milletvekillerini belirleme seçimlerinde sandıkların burada açılması ve oyların sayılıp sıralamanın açıklanacak olması önemlidir. Umuyoruz ki iyi ve güzel bir seçim olur. Ama milletvekili aday adaylarından en büyük beklentimiz de seçim sonuçları ne olursa olsun partiye ve sonuçlara küsmeden 7 Haziran genel seçimlerine çalışmak gerekiyor. Sonuçlara saygı göstererek mücadele devam etmenizi bekliyoruz" diye konuştu.

“CHP’NİN İKTİDARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a makamında kabul ettiği için teşekkür ederek, şunları kaydetti: 

"Bizler CHP'nin 7 Haziran genel seçimlerine başarılı olması ve iktidara gelmesi için ciddi bir mücadele veriyoruz. Uzun yıllarda dayanan bir parti deneyimimiz var. Ayrıca 25 yıllık avukatlık mesleği birikimim var. Bu mücadelemizi hukuk ilkelerinden sapmadan yapmaya çalışıyoruz. Bizler CHP'nin Türkiye'nin uçuruma giden durumu karşısında tek çare olduğunu düşünüyoruz. Buna inandığımız için varız."

“ÖNEMLİ OLAN CHP’NİN GÜÇLÜ ŞEKİLDE ÇIKMASIDIR”

7 Mart'ta CHP Malatya milletvekili adaylarını belirleme seçimlerine elbette saygı duyacaklarını belirten Sürücü, çıkacak sonuç ne olursa olsun 7 Haziran'a kadar mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti. Sürücü, 7 Mart'tan sonra da alanlarda çalışmalara ve mücadele devam edeceklerini yenileyerek, bunun için CHP'nin Malatya'da ilk seçim bürosu açtığını anımsattı. 2002 yılında da CHP'de milletvekili aday adayı olduğunu, listede yer almamasına rağmen seçimlere kadar tüm çalışmalara katıldığını hem maddi hem de manevi desteğini esirgemediğini vurgulayan Sürücü, CHP'nin 7 Haziran genel seçimlerinde en güçlü şekilde çıkması olduğunu belirtti. Geçmiş kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakılması gerektiğini söyleyen Sürücü, Türkiye'nin aydınlık geleceği için bunun bir zürriyet olduğunu sözlerine ekledi.
Yusuf Sürücü, daha sonra CHP Arguvan İlçe Başkanlığını, Arguvan esnaf ve vatandaşlarını gezerek, sorunları hakkında bilgiler aldı. Milletvekili seçilmesi durumunda sorunların nasıl çözeceği konusunda kısa sohbetler gerçekleştirdi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir