MAGAZİN - 09 Nisan 2018 Pazartesi 15:04

ÇUKUR 24.BÖLÜM İZLE... ÇUKUR 25. bölüm fragman İZLE |Çukur25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A
A
A
ÇUKUR 24.BÖLÜM İZLE... ÇUKUR 25. bölüm fragman İZLE |Çukur25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur'un 24. bölümün yankıları sürerken herkes 25.bölümde neler olacağını tahmin etmeye çalışıyor. Show TV'nin reyting rekorları kıran sevilen dizisi Çukur yeni bölümde Sultan'ın vurulması izleyenlerde büyük şok etkisi bırakacak. Peki Sultan Koçovalı ölecek mi? İşte Çukur yeni bölüm detayları!sorusu izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. ÇUKUR CANLI İZLE... Çukur'un 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 24.BÖLÜM İZLE... ÇUKUR 25. bölüm fragman İZLE... Sultan ölecek mi?

 Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da adeta nefesler tutuldu. Herkes Çukur'un 24. bölümüne kilitlendi. Pazartesi akşamlarının reytin rekorları kıran Çukur'da bu hafta neler olacak?  Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Vartolu’yu korumak isteyen Medet, Nedret’i engellemeye çalışırken ateş alan silah Sultan anaya  denk geliyor. Kanlar içinde yere yığılan Sultan’a neler olacağı merakla bekleniyor. Sultan Koçavalı ölecek mi? sorusu akıllara geliyor.

Peki Çukur 25.bölüm fragmanında neler olacak? Çukur'un 25.bölümde izleyenleri neler bekliyor? Sultan Koçovalı ölecek mi? İşte Çukur hakkında tüm detaylar haberimizde...

 

ÇUKUR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR DİZİSİ 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Çukur'da Sultan ana ölecek mi?

 Vartolu’yu korumak isteyen Medet, Nedret’i engellemeye çalışırken ateş alan silah Sultan anaya isabet ediyor. Sultan Koçavalı ölecek mi sorusunun cevabı herkes tarafından araştırılıyor. Hepsi ve daha fazlası bu akşam Çukur'un 24. bölümünde ekranlara gelecek. 

 

ÇUKUR 24.BÖLÜM İZLE... ÇUKUR 25. bölüm fragman İZLE |Çukur25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İdris Sultan’ın vurulduğunu öğrenirken, sinir krizi geçiren Nedret “Senin yüzünden!” diyerek Saadet’e saldırıyor. Sultan’ın vurulması Çukur’da bomba etkisi oluştururken, mahalle sakinleri Vartolu ve Medet’e tepki gösteriyor. Öfkelenen Vartolu’nun “Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz!” sözleri dikkat çekiyor. Yaşam savaşı veren Sultan’a ne olacağı ise merak uyandırıyor. 

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti oluşturacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri diziye veda ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı Van’da 12’ncisi düzenlenen İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen ve Ortadoğu’da sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olması hedeflenen fuara 80 firmadan yaklaşık 160 marka katıldı. Burada fuar ile ilgili bilgi veren İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Can Çelik, bu yıl 12’ncisi yapılan fuarın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek yapı, malzeme ve inşaat üzerine organize edilen fuarı olduğunu ifade etti. Fuarda 80 firmadan 120’nin üzerinde markanın yer aldığını belirten Çelik, “Bu markalar Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinden gelen firmalar. Van’dan çok sayıda katılımcı firmamız var. Yine fuarımızda Türkiye’nin farklı illerinin yanı sıra İran ve Irak’tan da katılım gösteren firmalarımız var” dedi. 4 gün sürecek olan fuarda, cuma ve cumartesi günü yapı ve inşaat sektörü ile ilgili bir zirvenin gerçekleştirileceğinin altını çizen Çelik, “Sivil toplum kuruluşları ile birlikte yaptığımız zirve organizasyonumuzda, yapı ve inşaat sektörü ile ilgili çeşitli paneller, söyleşiler ve kongreler olacak. Hem iş insanlarını hem akademisyenleri hem sektör profesyonellerini bir araya getireceğimiz büyük bir organizasyona başladık. İnşallah pazar gününe kadar devam edeceğiz. Ben bu duygularla fuarın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Fuara katılım sağlayan firma yetkilileri ise ilk gün olması hasebiyle katılımın az olduğunu ancak yarından sonra yoğun bir katılım beklediklerini söylediler.