GÜNDEM - 07 Temmuz 2015 Salı 17:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla iftar programında biraraya geliyor

A
A
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla iftar programında biraraya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam Beştepe’deki iftarda çeşitli kesimlerden vatandaşlarla biraraya gelecek. Türkiye’nin değişik kentlerinden farklı meslek gruplarına mensup yaklaşık 400 vatandaşın iftarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlanacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; davetlilerin, öğrenciler, öğretmenler, işçiler, memurlara, henüz bir işte çalışmayanlar, emekliler, çiftçiler, esnaf, mühendis, mimar, bankacılar, doktorlar, din görevlisi, akademisyen ve gaziler ile astsubaylardan oluştuğu kaydedildi.

Davetli listesinin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaret için daha önceden mektup yazanlar, kendi çabalarıyla mesleklerinde başarılı olanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlerine çeşitli nedenlerle icabet edememiş kişiler başta olmak üzere, farklı vesilelerle yapılan başvurular arasından yapılan bir seçimle oluşturulduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, listeyi oluşturma sürecinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yardım alındığını da kaydetti.  

TÜRKER BEKTAŞ 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir