YEREL HABERLER - 28 Ekim 2013 Pazartesi 14:26

SELENDİ'DE AK PARTİ'DEN YOLA ÇIKAN İLK İSİM AHMET EROL OLDU

A
A
A
SELENDİ'DE AK PARTİ'DEN YOLA ÇIKAN İLK İSİM AHMET EROL OLDU

Manisa'nın Selendi ilçesinde otuz yıllık esnaf Ahmet Erol, AK Parti'den ilçe belediye başkanı aday adayı oldu. Kalabalık bir vatandaş topluluğuyla birlikte aday adaylığını açıklayan Erol, kendisine görev verilmesi durumunda Başbakan Erdoğan'ın 2023 vizyonu kapsamında çalışma yapacaklarını ve Selendi'nin sorunlarını ortadan kaldırıp marka ilçe haline getireceklerini söyledi.
Erol, "Bize bu görev verilirse Başbakan Erdoğan’ın izinden gidip 2023 hedefine bizlerde destek olacağız Başbakan Erdoğan’ın 10 yıllık icraatlarını biliyoruz biz de Selendi’ye hizmet etmek için gönüldaşlarımla yola çıktık bu yol da yürümek bize nasip olursa sizlerde destek olursanız 31 Martta Belediye ye Ak Parti bayrağını dikeceğiz birlik ve beraberlik içinde yönetimimizle birlikte zafer kazanma yolculuğuna çıkacağız" dedi.
Erol'un aday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Selendi İlçeBaşkanı Muhammed Akcan da, Erol'a başarılar diledi: "Allah utandırmasın. Biz yönetim olarak her adayımıza eşit mesafedeyiz. Hangi aday adayımız aday olursa onun arkasındayız" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir